Avisos

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca renova com a patrocinador de l'Espai Ter

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula com a patrocinador de l'equipament. L'entitat, que aplega més d'un miler de socis, compta amb una llarga trajectòria de suport a la cultura i ha signat, un any més, l'acord de patrocini. Mitjançant aquest acord, la Penya podrà disposar de l'equipament en condicions avantatjoses per tal de portar-hi a terme activitats socials. D'altra banda, ja ha anunciat que programarà, conjuntament amb l’agrupació teatral Teló Esquinçat, la representació de l’obra El sopar dels idiotes, el proper 25 de juny.

L'acord el van signar divendres el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, i el president de la Penya, Josep Sullastres. El Pla de patrocinis de l'Espai Ter és una eina estratègica molt important per a l'equipament. A través d'aquesta línia de treball, es vol cercar la complicitat d'empreses i entitats que a vulguin contribuir activament a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses. D'altra banda, és un via de cooperació per donar més sentit públic a l'Espai Ter com a element de cohesió social.

Actualment, els patrocinadors i col·laboradors de l'Espai Ter són:

- Giropoma Costa Brava
- Òptica Elisabet
- Darnés Grup
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis