Avisos

Policia Local

La Policia Local és un cos de seguretat que depèn de l'Ajuntament i té com a missió vetllar per protegir el lliure exercici dels drets i llibertats del ciutadans, en l'àmbit del terme munciipal. Per dur a terme aquesta tasca se segueixen criteris de proximitat, compromís, integritat, neutralitat, imparcialitat, voluntat de servei i eficiència. És un servei essencial per preservar la convivència i fomentar de la cohesió social.

Notícies Relacionades
16.08.2023

Aquest matí han seguit els treballs de restabliment de les connexions dels serveis de les diferents companyies que operen des de les torres de... (Llegir més)

15.08.2023

Torroella, l’Estartit i diversos municipis de l’entorn trigaran dies a poder restablir la plena normalitat en els serveis de telecomunicacions... (Llegir més)

10.08.2023

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha iniciat el procés de substitució dels vehicles de la seva flota que a partir d'ara seran híbrids i... (Llegir més)

16.06.2023

Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els mesos d’estiu dels darrers... (Llegir més)

27.04.2023

L'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí ha acollit avui matí a les 12 h, el Dia de les Esquadres de l'ABP de La Bisbal d'Empordà.... (Llegir més)

16.05.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

Responsable tècnic
Sr. Vicenç Montero Fernandez
Responsable polític
Sr. Josep Martinoy i Casademont
Dades de contacte
Adreça
Carretera de Torroella, 104, 17258 l’Estartit
eventis