Avisos

Modernització i gestió sostenible de les instal·lacions de l'Espai Ter

TRANSICIÓ VERDA

TEC-TER té per objectiu principal assegurar el manteniment de l’activitat artística i sociocultural que es programa anualment a l’Espai Ter a partir de la modernització de la infraestructura de climatització i producció d’aigua calenta sanitària actualment obsoleta,  la incorporació d’un sistema de gestió i control energètic a l’equipament; i, el desplegament del distintiu de qualitat ambiental. En el marc d’aquest projecte, 60.000 usuaris de l’espai coneixeran de primera mà les inversions realitzades. Com a principals resultats, s’espera un estalvi energètic de fins a un 30% anual en climatització, la reducció d’un 10% de la despesa energètica de l’equipamemt i la celebració de 130 activitats a l’equipament en el curs 2022-2023.

Aquest projecte s’emmarca en el component 24, “Revalorització de la indústria cultural” i inversió 2 “Dinamització de la cultural arreu del territori” del Pla de Recuperació, Transformació i Resilència NextGeneration UE.

ACRÒNIM TEC- TER
BENEFICIARIS 1 soci: Ajuntament de Torroella de Montgrí
PERÍODE D'EXECUCIÓ D'octubre de 2021 a març de 2023
IMPORT TOTAL DEL PROJECTE 248.106 €
SUBVENCIÓ TOTAL ATORGADA 86.215 €

Pla de recuperació, transformació i resilència. Next Generation UE:

Per a més informació: http://www.espaiter.cat

Notícies Relacionades
09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

18.03.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí va presentar divendres passat a tots els regidors del Ple, la nova àrea municipal, anomenada «Àrea... (Llegir més)

17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos... (Llegir més)

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels... (Llegir més)

eventis