Avisos

Rehabilitació energètica d'habitatges plurifamiliars de Torroella de Montgrí i l'Estartit

SALUT I RESILÈNCIA ECONÒMICA, SOCIAL I INSTITUCIONAL

Dos àmbits de Torroella de Montgrí i l’Estartit han estat declarats Entorn Residencial de Rehabilitació Programada amb l’objectiu de promoure i facilitar la millora de l’eficiència energètica dels seus habitatges. Es tracta de zones prioritàries d’intervenció que compten amb edificis que tenen més de 40 anys d’antiguitat. Amb l’acompanyament de l’Oficina de Rehabilitació creada per part de l’Ajuntament, les comunitats de propietaris integrades en aquests dos entorns i que ho desitgin, podran obtenir ajudes per a la rehabilitació d’entre el 40% i el 80% del cost de l’obra en funció de l’estalvi energètic que s’assoleixi en cada actuació: sigui per a l’aïllament de façana, incorporació de plaques solars i/o canvis de finestres,etc. Es preveu actuar en un mínim de 50 habitatges d’un total de 18 comunitats de propietaris i 357 habitatges del barri de l’avinguda de Grècia a l’Estartit i del barri del carrer Figueres a Torroella de Montgrí.

Aquest projecte s’emmarca en el component 2 “Implementació de l’Agenda Urbana Espanyola. Pla de rehabilitació i regeneració urbana” i Inversió 1 “Programa de rehabilitación per a la recuperació econòmica i social en entorns residencials.

ACRÒNIM ERRPS TORROELLA - ESTARTIT
BENEFICIARIS 1 soci: Ajuntament de Torroella de Montgrí
PERÍODE D'EXECUCIÓ D'agost de 2022 a genr de 2026
IMPORT TOTAL DEL PROJECTE  
SUBVENCIÓ TOTAL ATORGADA 1.173.428 €

Pla de recuperació, transformació i resilència. Next Generation UE:

Per a més informació:

Notícies Relacionades
09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

18.03.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí va presentar divendres passat a tots els regidors del Ple, la nova àrea municipal, anomenada «Àrea... (Llegir més)

17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos... (Llegir més)

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels... (Llegir més)

eventis