Avisos

Torrelles de la Salanca

Els primers contactes que es van realitzar per formalitzar l'agermanament amb Torrelles de la Salanca van ser l’any 1989, amb unes visites de representants d’aquesta població a Torroella i de torroellencs a Torrelles. Els actes oficials es van dur a terme el 2 d’agost, a Torrelles, i el 25 d’agost, a Torroella, amb signatura del protocol per part dels dos alcaldes, Albert Bou i Louis Carles. Des de llavors es va “institucionalitzar” una festa anual de l’agermanament i l’organització de diverses activitats culturals conjuntes que s’han anat materialitzant al llarg dels anys a través de plans d’intercanvi anuals.
Més informació sobre Torrelles de la Salanca.

Notícies Relacionades
13.06.2023

Alumnes de 9 i 10 anys de l'Escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han començat la seva estada de tres dies a Torroella de Montgrí, per tal... (Llegir més)

03.05.2023

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball entre l'Ajuntament de Torrelles de la Salanca i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per marcar... (Llegir més)

20.07.2019

L’alcalde de Torroella de Montgri Jordi Colomí; el segon tinent d’alcalde, Josep Martinoy, i la regidora de Cultura, Roser Font, van assistir el... (Llegir més)

15.07.2019

La revista cultural transfronterera Culturae Magazine publica en el número 20, corresponent al tercer trimestre de 2019, un interessant article... (Llegir més)

04.06.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí va participar ahir en unes jornades de treball sobre la certificació Bandera Blava a França, que es va... (Llegir més)

16.05.2019

Alumnes de 9 a 11 anys de l’escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han visitat Torroella de Montgrí com a activitat d’intercanvi dins el... (Llegir més)

eventis