Avisos

Òrgans participats

Agrupació de Defensa Forestal Montgrí
És una entitat sense ànim de lucre composta de propietaris forestals de la qual l’Ajuntament de Torroella de Montgrí nés el soci majoritari. Les seves tasques són la difusió del coneixement del Montgrí,  la prevenció d’incendis i la participació en la seva extinció.

Xarxa de Custòdia del Territori (XCT)
És una organització sense ànim de lucre, de caràcter tècnic i divulgatiu, per impulsar l'ús de la custòdia del territori, realitzant tasques de informació, formació, qualitat, assessorament i suport, recerca, impuls i difusió.

Consell d’Iniciatives Locals pel Medi Ambient de les Comarques Gironines (CILMA)
Ens creat l'any 1999 i integrat per un gran nombre d’ajuntaments, consells comarcals i la Diputació de Girona i que té com a objectius
•    Esdevenir plataforma d’interlocució unitària amb els altres organismes i institucions més enllà de les nostres comarques.
•    Conformar un fòrum de debat a l’entorn de la sostenibilitat aplicada als municipis de les comarques gironines, amb possibilitat d’intercanviar experiències i d’aplegar iniciatives per uns objectius comuns.
•    Constituir un grup d’interès davant la mobilització de recursos i la catalització d’iniciatives.
•    Exemplificar el treball comú i la mobilització solidària com a eines imprescindibles per a l’avenç cap a una societat sostenible, tant des del punt de vista social i econòmic com ambiental.
 
ELFOCAT
L’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya agrupa els ens locals públics amb patrimoni forestal o amb gran vinculació amb el sector forestal de Catalunya.
 
Càtedra d'Ecosistemes Litorals Mediterranis
La Càtedra d’Ecosistemes Litorals Mediterranis neix com a conseqüència de la llarga col•laboració entre la UdG i l’Ajuntament en l’estudi, restauració, gestió i difusió dels espais naturals del litoral del Baix Ter.

eventis