(IM) Afectacions a la recollida de la fracció orgànica comercial pels correfocs de la Festa Major

06.08.2024

La celebració del Correfoc el dissabte 17 d’agost a partir de les 22.30 h, i del Correfoc Xic el diumenge 18 d’agost a partir de les 20.30 h, comportarà canvis puntuals en el servei de recollida d’escombraries en els carrers afectats per aquestes activitats.

Carrers afectats pel Correfoc del dissabte 17 d’agost:

RECORREGUT: Plaça de la Vila (espectacle + drac), C. Primitiu Artigas (tram petit), C. Hospital (amunt), C. Codina (tram petit), C. Negre, C. Mar, C. Carme (baixada), Plaça del Rei (espectacle musical), C. Carme (baixada), C. Sant Ramon, C. Major (amunt), C. Pi i Margall, Plaça dels Dolors (drac), C. Sant Agustí (amunt), C. Mar, Pg. de l’Església (drac), Plaça Muralla (espectacle final).

Carrers afectats pel Correfoc Xic del diumenge 18 d’agost:

RECORREGUT: Plaça de la Vila, C. Primitiu Artigas, Plaça Mestre Pere Rigau, C. Costa i Hugas, Plaça de la Vila.

AFECTACIONS A LA RECOLLIDA COMERCIAL

Els comerços ubicats en els carrers on se celebraran els correfocs hauran de treure el bujol de la fracció orgànica el diumenge 18 d’agost i el dilluns 19 d’agost de 09.00 a 10.00 h del matí.

El servei de recollida començarà a partir de les 10 h del matí pels carrers afectats pels correfocs. La resta de carrers mantindran l'horari de recollida habitual.

AFECTACIONS A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA (PaP) DOMÈSTICA

Els habitatges ubicats en els carrers on se celebraran els correfocs hauran de treure els residus a la porta a la finalització dels correfocs o portar-los als contenidors més propers situats a: Avda. Vicenç Bou, Carrer Roser, Carrer Enric Morera, Carrer J. Vallespir o qualsevol altre punt fora de muralla.

Gràcies per la vostra col·laboració.

06.08.2024

El Correfoc amb els Ducs del Foc i el Correfoc Xic han esdevingut dos dels actes més tradicionals i esperats de la Festa Major de Sant... (Llegir més)

02.08.2024

L’exfutbolista Judith Corominas; el divulgador Jaume Bassa i l’Escola de Futbol Baix Ter rebran enguany la Medalla del Montgrí. Aquest és el... (Llegir més)

01.08.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat la redacció d'un avantprojecte i estudi estructural de l'edifici del Cinema Montgrí i la Sala,... (Llegir més)

30.07.2024

La Biblioteca Municipal Pere Blasi va tancar el 2023, segons es recull en la memòria del servei presentada en el darrer Ple de juliol, amb un... (Llegir més)

29.07.2024

Malgrat les pluges recents, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí recorda a tota la població que continuem en estat d'Alerta per la sequera. Això... (Llegir més)

24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis