Avisos

Consulta en línia

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí posa a disposició dels usuaris els inventaris i catàlegs dels fons que conserva a través del cercador dels Arxius en Línia, el portal on podreu consultar els fons, documents i objectes digitals que conserven els arxius d'arreu de Catalunya, entre els quals hi ha també l’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí.

Als Arxius en Línia hi podreu trobar els inventaris dels fons i les col·leccions documentals que custodiem, que estan en contínua actualització, com també un important nombre de documents digitalitzats, com els Llibres d’actes del Ple municipal (1648-1971), la col·lecció de pergamins (1265-1683) o el Llibre de privilegis (1603). La documentació digitalitzada consultable també s’incrementa i s’actualitza a mesura que l’arxiu avança en el seu pla de digitalització.

Com accedir als documents?
Per accedir als documents ho podeu fer amb les opcions cerca bàsica o cerca avançada dels Arxius en Línia.

  • Enllaç cerca bàsica
  • Enllaç cerca avançada

    Per cerca avançada, podreu cercar els documents que es conserven a l’ Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí. Per fer aquesta cerca, heu de seleccionar “Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí” a “Centre”  i si només voleu consultar els documents digitalitzats, escolliu “Documents amb objecte digital associat” a “Mostrar”.

    Per cerca bàsica, podreu cercar per tots els arxius de Catalunya que estan incorporats al portal.

 

eventis