Avisos

Adaptació dels serveis d'atenció a la ciutadania de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per fer-los accessibles a tothom

CREIXEMENT INTEL·LIGENT, SOSTENIBLE I INCLUSIU

Aquest projecte permetrà millorar l’accessibilitat de diferents serveis d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí amb l’objectiu de no deixar ningú enrera. Amb ell, s’implementen actuacions vinculades tan a l’accessibilitat física com comunicativa. Per una banda, s’adequa el local social “La Sala” amb una rampa d’accès i la construcció d’un bany per a minúsvàlids; i, s’adapta la sala de plens perquè sigui 100% accessible a través de l’ascensor preexistent. Per altra, es compren 3 bucles magnètics portàtils per garantir que aquells ciutadans i ciutadanes amd discapacitat auditiva no els afecti el soroll d’ambient de fons que pot existir a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana. Finalment, s’adaptarà la web i les app municipals als requeriments normatius d’accessibilitat.

Aquest projecte s’emmarca en el component 22, “Pla de Xoc per a l’economia de les cures i reforç de les polítiques d’inclusió”.

ACRÒNIM  
BENEFICIARIS 1 soci: Ajuntament de Torroella de Montgrí
PERÍODE D'EXECUCIÓ De novembre de 2022 a 31 de desembre de 2024
IMPORT TOTAL DEL PROJECTE 59.445,75 €
SUBVENCIÓ TOTAL ATORGADA 37.384,68 €

Pla de recuperació, transformació i resilència. Next Generation UE:

Per a més informació:

Notícies Relacionades
09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

18.03.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí va presentar divendres passat a tots els regidors del Ple, la nova àrea municipal, anomenada «Àrea... (Llegir més)

17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos... (Llegir més)

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels... (Llegir més)

eventis