Avisos

Escola Municipal de Música i Dansa

L'Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella de Montgrí (EMMDT), que gestiona l'entitat Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, és un servei públic compromès amb el seu entorn. Un espai creatiu, d'intercanvi, trobada, reflexió, exploració, transmissió i construcció de vivències, experiències i coneixement pràctic per a tothom que estigui interessat en la música, ja sigui per introduir-se en aquest món o per formar-se com a professional. 

Des de l’EMMDT es promouen activitats com ara audicions mensuals, intercanvis amb altres escoles, estades musicals, concerts, conferències, classes magistrals amb artistes convidats i l'assistència a concerts externs. El disseny dels continguts i de l'estructura formativa de l'EMMDT permet la comunicació i la interacció en el si de diferents contextos culturals, socials i històrics del municipi. 

Conscients que la cultura i les arts són components bàsics d'una educació integral que permet a l'individu desenvolupar-se plenament, un dels nostres objectius principals és garantir el compliment del dret humà a l'educació i la participació en la cultura. Tenim com a objectiu garantir a infants, joves i adults aquest dret al llarg de la vida i a gaudir d'oportunitats per a un desenvolupament ple i harmoniós, i la seva participació en la vida artística i cultural del municipi. Tota una declaració fonamentada amb el compromís.

El centre vol donar els coneixements teòrics i pràctics a tothom que estigui interessat en la música, ja sigui per introduir-se en aquest món, o formar-se com a futurs professionals. S’hi estudia llenguatge musical (modern i clàssic), informàtica musical, cant coral, roda d’instruments, musical, musicoteràpia, instrument, música de cambra, orquestra (de vent i de corda), Combo i Big Band. 

Els instruments que es poden aprendre són: violí, saxofon, piano clàssic, bateria, guitarra clàssica, violoncel, flauta travessera, baix elèctric, veu, clarinet, contrabaix, trompeta, guitarra elèctrica, viola, piano modern i guitarra flamenca. 

Convent Sant Agustí: C/ 1 Carrer 1 d’octubre de 2017,  2 | 17257 Torroella de Montgrí | Tel. 34 972 76 06 05 | escolademusica@jmtorroella.cat |  https://www.emmtorroellademontgri.cat/

eventis