Avisos

Altres subvencions

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut les següents subvencions d'administracions públiques:

Diputació de Girona (veure pàgina específica)

Next Generation: (veure pàgina específica)

Generalitat de Catalunya:

  • La Generalitat de Catalunya, Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, ha concedit una subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per un import de 55.000,00 €,per a l’organització d’activitats de difusió de les arts visuals i arts escèniques a través de festivals, cicles i esdeveniments similars. Projecte: XX Festival Internacional de màgia de Torroella de Montgrí. Fira de Programadors. Fimag 2022. Expedient: CLT080/22/000094
     
  • La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi - FONS FEADER ha concedit una subvenció de 14.087,5 €. € pel projecte de gestió forestal sostenible per a finques de titularitat pública destinats a la redacció i revisió dels instruments d'ordenació forestal. Expedient ACC/1765/2021.

Federació Espanyola de municipis i comarques

  • Convocatòria d’ajudes a entitats locals 2022, per la Promoció de Programes Esportius per la reducció de la desigualtat en el marc de l’Agenda 2023. Programes de l’activitat física i de salut per a dones majors d’edat. Import subvencionat: 1.140,00 €
Notícies Relacionades
17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos... (Llegir més)

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels... (Llegir més)

eventis