Avisos

Club de la Feina

El Club de la Feina és un servei d’assessorament i orientació, on les persones que busquen feina o volen millorar-la, troben el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències. Descobreix tots els programes i serveis que el Club de la Feina t'ofereix per aquest any.

Al Club de la Feina s’hi pot trobar:

 • Atenció i assessorament individual i grupal 
 • Orientació vocacional 
 • Avaluació del perfil professional 
 • Informació dels recursos per buscar feina 
 • Formació per a la recerca de feina
 • Cartellera d’ofertes (recull d’ofertes laborals de la comarca) i informació sobre els recursos formatius.
 • Sala d’ordinadors per auto-consulta

Posem a la vostra disposició:

• Sessions d'acollida: En la primera sessió d’acollida formalitzarem la inscripció i t’oferirem informació general del servei. Posteriorment t’informarem dels canals i eines necessàries per iniciar la recerca. Horari: Dimarts de 11 a 13 hores (quinzenalment). Cal cita prèvia per poder-te atendre bé.
• Tutories individuals i Auto-consulta: Un cop realitzada la inscripció inicial, podràs rebre assessorament individual i informació sobre les píndoles formatives. Horari: Dimarts de 13 a 15 hores sense cita prèvia.
• Píndoles formatives: També podràs participar en cursos que s’organitzen del tipus: recerca de feina per Internet, aprendre a fer una millor entrevista, què cal tenir en compte quan busquem feina, etc.

Horari
Dimarts i divendres, de 8 a 15 h.Cal inscripció prèvia.

Lloc
Convent de Sant Agustí
C. Onze de setmebre, 2
17257 Torroella de Montgrí

Cita prèvia
Demana cita prèvia amb nosaltres a Casa Pastors - c. Major, 31 de Torroella de Montgrí - 972 75 73 01. 

Si ets EMPRESARI
Si sou una empresa i necessiteu treballadors, podeu realitzar la vostra petició de personal al portal Empordà Professionals.

 1. Cal obrir la pestanya d'empreses i registrar-vos. És molt important que ens indiqueu totes les dades de contacte de l'empresa. 
 2. Un cop registrats, podreu crear la vostra oferta de treball, amb tots els camps que us interessin: tipus de feina, horari, formació requerida, etc. Totes les ofertes seran validades prèviament pel Club de la Feina.
 3. Des del Club de la Feina us enviarem un correu electrònic quan tinguem candidats per la vostra oferta laboral.
 4. Per veure els CV que us hem assignat, cal que consulteu la web: http://www.baixemporda.cat/borsa i us identifiqueu amb les claus d'accès del vostre registre.
 5. Des de la web podreu visualitzar tots els CV que us hem assignat i decidir fer-ne les entrevistes que corresponguin directament.

També podeu utilitzar aquest correu per qualsevol dubte, petició o necessitat ocupacional relacionada amb la vostra empresa. professionals@baixemporda.cat

Més informació
Casa Pastors
C. Major, 31
17257 Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 73 01

eventis