Avisos

Torroella i l’Estartit participa als fòrums ‘Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat’ i ‘Ecoplayas’

Personal tècnic de l'àrea de Turisme ha assistit als dos esdeveniments amb la sostenibilitat com a eix central

Fòrum Ecoturisme Sostenibilitat i Natura
Fòrum Ecoturisme Sostenibilitat i Natura
Fòrum Ecoturisme Sostenibilitat i Natura
Fòrum Ecoturisme Sostenibilitat i Natura

06.04.2022

Torroella de Montgrí i l’Estartit participen aquesta setmana en dos fòrums que tenen la sostenibilitat com a element central. Són l’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat i l’Ecoplayas.

El Fòrum Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat és un dels certàmens de referència de l’ecoturisme a Catalunya amb la participació de gairebé 200 persones. S’ha celebrat aquest dimecres al Pla d’Urgell, organitzat per la Generalitat a través de la Taula d’Ecoturisme del Departament d’Empresa i Treball. Enguany ha portat per lema ‘Redescobrim els nostres espais naturals’.

Foment de l’Ecoturisme

En el transcurs d’aquest dimecres al matí s’han presentat els primers passos del Pla d’Ecoturisme de Catalunya que ha de servir per posicionar el país com un territori que vetlla per preservar els seus espais naturals i en promou una descoberta sostenible i regenerativa. Elements amb els quals treballa des de fa temps Torroella de Montgrí i l’Estartit i que es veuen reforçats en el marc del Pla de Sostenibilitat que s’està implantant al municipi.

També s’hi ha tractat els 20 anys de la Carta Europea de Turisme Sostenible i com aquesta s’ha implantat a Catalunya.

La jornada ha tingut dues taules de treball sobre la ‘descoberta d’espais naturals de forma responsable i saludable’, i un altre sobre la ‘descoberta d’espais naturals de forma inclusiva i guiada’.

Experiències i estudis sobre la gestió sostenible de les platges

Pel que fa al Congrés d’Ecoplayas, aquest s’està celebrant fins divendres a Castelldefels, on diferents veus expertes i responsables de destinacions turístiques hi presentaran estudis i experiències relacionades amb la gestió sostenible de les platges.

El Congrés també brinda l’oportunitat de conèixer de primera mà els productes mes innovadors en gestió de platges a través de les presentacions que hi fan empreses especialitzades.

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis