Avisos

L’Estartit acollirà la segona etapa de la cursa Costa Brava Stage Run, amb 300 participants

Rècord de participació en la sisena edició de la cursa, amb un 75% dels inscrits internacionals i un 40% de participació femenina.

Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run
Costa Brava Stage Run

11.04.2024

El proper dissabte 13 d’abril de 2024, l’Estartit acollirà la segona etapa de la cursa Costa Brava Stage Run (CBSR), organitzada per BiFree Sports, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, Tuga Active Wear i el Patronat de Turisme Costa Brava.

Aquesta sisena edició de la cursa ha esgotat totes les inscripcions i compta amb una gran presència internacional atreta pel renom que ha aconseguit la cursa. Hi seran presents fins a 31 nacionalitats diferents de països com Alemanya, Bèlgica, França, Països Baixos, Suïssa, Regne Unit i Dinamarca.

Un fet destacable d’aquesta competició esportiva és la gran presència femenina, que representa un 40% del total dels inscrits. Cal destacar també que un 24 % dels inscrits són repetidors i ja han participat anteriorment en alguna altra edició. Un 84 % dels participants gaudiran d’una experiència completa amb allotjaments, àpats i transports a cadascuna de les etapes de la cursa.

La cursa arribarà al nostre municipi des de la platja de Pals, creuarà la Gola del Ter i tindrà la zona d’arribada de la segona etapa al Parc de la Pineda de l'Estartit.

Dues modalitats per gaudir de l’experiència

La CBSR té dues modalitats de distància: la de 80 quilòmetres i una més extensa de 120. La primera etapa és la mateixa per totes dues modalitats, compartint ruta i distància amb 22 km i 1.100 metres de desnivell positiu. Aquest primer dia faran el recorregut des de Blanes fins a Tossa de Mar. La segona etapa comença a Platja d’Aro, passant per Calella de Palafrugell i amb final a l’Estartit, amb un recorregut de 48 km i 1.900 metres de desnivell positiu en la modalitat de 120 km i la versió de 80 km es diferencia amb una distància de 30 km i 1.400 metres de desnivell positiu.

La tercera i última etapa tindrà el punt de sortida a Roses i acabarà a Colera en la distància de 120 quilòmetres, amb 46 km de recorregut i 1.500 metres de desnivell positiu, mentre que la modalitat de 80 km començarà a Cadaqués amb una distància de 28 km i 900 metres de desnivell positiu.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, Genís Pigem, ha manifestat "El nostre municipi sempre és receptiu a acollir esdeveniments esportius. D’aquesta manera, visitants d’arreu d’Europa tenen l’oportunitat de conèixer i gaudir en primera persona del nostre entorn natural. Si l’experiència és satisfactòria, repeteixen, com en el cas de la Costa Brava Stage Run i moltes altres competicions que es celebraran en els propers mesos tant a la platja de l’Estartit com a la muntanya del massís del Montgrí."

24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis