Avisos

Gestió de residus i neteja

Un dels reptes més importants que tenim les societats avançades és el de reduir i realitzar una correcta gestió dels residus que generem. Conscients d'aquesta realitat, des del Servei de gestió de residus i neteja viària es treballa decididament per implantar les eines necessàries per a la correcta eliminiació i minimització dels residus municipals.

Entre les seves tasques hi ha:

  • Recollida selectiva dels residus sòlids urbans
  • Gestió de la deixalleria municipal
  • Implantació i seguiment del Pla de qualitat mediambiental de les platges
  • Neteja de dependències i equipaments municipals

L’Ajuntament té concessionat el servei a l'empresa Urbaser, des de l'1 de novembre de 2014.

Notícies Relacionades
20.11.2023

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida dels actes al carrer programats en el marc de la campanya "A la plaça i mercat, amb bossa i cabàs", amb... (Llegir més)

27.10.2023

L'Ajuntament engega la setmana vinent una campanya intensiva de sensibilització per fomentar la reducció del plàstic d'un sòl ús a Torroella de... (Llegir més)

24.08.2023

Benvolguts comerciants, Us informem que enguany, la temporada alta de la recollida porta a porta comercial es mantindrà de l'1 al 24 de setembre... (Llegir més)

17.08.2023

Benvolguts comerciants, Degut a la celebració del Correfoc del proper dissabte 19 d'agost a partir de les 22.30 h i del Correfoc Xic el diumenge... (Llegir més)

24.07.2023

El servei de recollida comercial porta a porta s'amplia els mesos d'estiu a Torroella de Montgrí i l'Estartit per assumir l'augment de la població,... (Llegir més)

17.07.2023

El proper dijous 20 de juliol la deixalleria municipal de Torroella de Montgrí estarà tancada tot el dia per motius de manteniment. S'acabaran les... (Llegir més)

Responsable tècnic
Sra. Maribel Canales
Responsable polític
Sr. Jordi Colomí Massanas
Dades de contacte
Adreça
C/ de l'Hospital, 18 (Can Mach)-17257-Torroella de Montgrí
eventis