Avisos

Torroella de Montgrí i l’Estartit promou una campanya d’estalvi d’aigua pel sector turístic

Es farà arribar als establiments turístics un kit de comunicació amb cartells, tríptics informatius amb idiomes, displays de sobretaula i adhesius

Presentació de la campanya
Presentació de la campanya
Campanya
Campanya "Take back memories, not water"
Campanya
Campanya "Take back memories, not water"

16.04.2024

Montgrí Aigua, responsable del subministrament d’aigua potable de Torroella de Montgrí i l’Estartit, ha iniciat una campanya de comunicació adreçada als establiments turístics del municipi, per tal de facilitar-los la tasca d’informació sobre la situació de sequera i dels problemes d’abastament d’aigua locals, als seus clients.

La campanya d’estalvi d’aigua adreçada al sector turístic “Take back memories, not water” ha estat dissenyada per l’Agència Catalana de l’Aigua i des del consistori s’ha personalitzat amb el logotip de Montgrí Aigua i s’han imprès exemplars de tots els materials comunicatius per enviar-los als establiments turístics.

Els kits de comunicació que s’enviaran des de l’Àrea de Turisme inclouen el següent material:

  • Cartells A3
  • Tríptics informatius català/ anglès
  • Tríptics informatius castellà/ francès
  • Displays de sobretaula per les recepcions o habitacions

Aquest material s’enviarà als hotels, càmpings, agències immobiliàries i d’apartaments turístics, cases de turisme rural, àrees d’autocaravanes i cases de colònies del terme municipal.

Tot el material comunicatiu, també es pot descarregar a la web de Montgrí Aigua: http://www.montgriaigua.cat, així com es poden demanar més exemplars impresos a l’Oficina de Turisme, en cas que els establiments turístics ho necessitin. 

La campanya “Take back memories, not water” (Emporta’t els records, no l’aigua) va ser creada i difosa per l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Eurecat i el Catalan Water Partnership (CWP), en el marc del projecte Life Wat’saveruse, impulsat en el marc de l’Euroregió (Catalunya, Balears i Occitània) per a incentivar l’estalvi d’aigua per part del turistes que ens visiten.

A més del material comunicatiu en paper, que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha invertit en la seva impressió, hi ha una web, on es pot trobar més informació sobre la campanya: https://togetherforwater.com/ca/

La campanya està disponible en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), és molt visual i ofereix missatges directes per a incentivar l’estalvi d’aigua entre els turistes, tot explicant la realitat hídrica de Catalunya, amb rius mediterranis que tenen un cabal escàs i insuficient, etc.

L’Alcalde de Torroella de Montgrí i responsable directe de Montgrí Aigua, Jordi Colomí ha destacat que "Esperem que, en un any tant difícil per la sequera al nostre país, tota la societat s’impliqui en els principals reptes que tenim plantejats. Aquests reptes es resumeixen en fer un bon ús de l’aigua i en seguir totes les recomanacions de les administracions públiques per tal que aquest estalvi d’aigua sigui el més efectiu possible. Des de l’Ajuntament estem posant totes les mesures i decisions que tenim al nostre abast per que aquesta problemàtica es minimitzi en tot el possible."

La regidora de destinació turística, Dúnia Oliveras, ha manifestat que "El sector turístic al nostre municipi és molt rellevant i per tant és de vital importància que els facilitem la feina alhora de traslladar la problemàtica de la sequera als seus clients" , i ha afegit "Estem convençuts que el nostre teixit empresarial està plenament conscienciat i que adoptaran les mesures d'estalvi d'aigua necessàries, des del primer moment."

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis