Avisos

L'Ajuntament neteja amb productes desinfectants la via pública, contenidors i espais de concurrència

Es demana la col·laboració ciutadana per fer un bon ús dels contenidors i minimitzar riscos

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per frenar l'expansió del coronavirus. El dispositiu de reforç s'articula a través d'Urbaser, l'empresa concessionària del servei municipal, i es va començar a desplegar dissabte. S'està actuant amb una solució d'aigua amb lleixiu diluïda en zones que malgrat el confinament decretat mantenen la concurrència ciutadana, com són els accessos i l'entorn de les residències geriàtriques, dels CAP, dels supermercats, les farmàcies i altres establiments d'alimentació, espais molt sensibles a la propagació del virus.

També s'ha intensificat la neteja viària amb camió cuba  que treballarà a la via pública, en els carrers on es consideri necessari reforçar la neteja viària i la desinfecció.

Paral·lelament, s'estan desinfectant i netejant els contenidors de la via pública i voltants de les àrees de contenidors. En aquest sentit, preguem als ciutadans que no deixin els residus fora dels contenidors, que els dipositin on toca i utilitzin guants de protecció o  intensifiquin l´higiene personal de mans un cop utilitzats.

Col·laboració ciutadana

La deposició fora dels contenidors comporta no poder mantenir ni garantir l'estat de salubritat dels punts d'aportació de residus i dificulta els treballs de buidatge del personal del servei. Recordeu que deixar els residus fora del contenidor està sancionat. A part, aquesta actitud és completament insolidària pels treballadors que han de mantenir i garantir la netedat i l'ordre del servei de residus, en uns moments  molt difícils per a tothom, per la crisi sanitària que estem patint.

Preguem, alhora, que en cas de positiu, els residus procedents de la persona infectada es dipositin als contenidor de resta o rebuig en doble bossa ben lligada. Pensem en la protecció de tots.

Serveis essencials a la deixalleria

Mentre duri el confinament us preguem que no aneu a la deixalleria. Aquesta només resta operativa, amb serveis mínims, per atendre aquelles necessitats estrictament essencials. En aquest context de crisi sanitària, cal evitar el màxim possible els desplaçaments.

Recollida de trastos vells

També us preguem que no abandoneu els trastos vells a la via pública.  Això és insolidari i també no poder mantenir ni garantir l'estat de salubritat de la via púbica. Us recordem que aquesta pràctica també és sancionable. El servei gratuït de recollida de trastos vells a porta segueix operatiu. Si teniu alguna necessitat, només cal que truqueu al telèfon gratuït 900 720 678 per indicar el lloc i el tipus de material, i us el recollirem a la porta de casa.

01.07.2022

La proposta «–oo–» d’Enric Farrés Duran, emmarcada dins el cicle Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies, centra la seva atenció en... (Llegir més)

01.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb... (Llegir més)

01.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han demanat la màxima implicació dels responsables d'establiments d'oci nocturn de la... (Llegir més)

29.06.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí va aconseguir ahir a la tarda reanimar una jove de 27 anys que es trobava en aturada cardiorespiratòria.... (Llegir més)

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

Cercador
eventis