Avisos

Alumnat de l'Institut Montgrí participen en una jornada de sensibilització sobre el Residu Zero

12.12.2023

Un total de 140 alumnes de l'Institut Montgrí han participat aquesta setmana en una jornada organitzada per l'Àrea de Territori i Sosteniblitat de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, sobre el Residu Zero.

La xerrada que va tenir lloc ahir 11 de desembre, a les instal·lacions de l'Institut Montgrí, va ser a càrrec de la divulgadora local Esther Peñarrubia.

Aquesta xerrada forma part de la campanya que l’Ajuntament està impulsant per reduir el plàstic d’un sol ús a Torroella i a l’Estartit, i on es pretén reduir l'ús de plàstics a la compra i fomentar les bosses reutilitzables, els tapers i la compra a granel.

La campanya compta amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya i el Departament d´Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb una subvenció de 18.910,07 euros, per dur a terme la redacció del Pla Local de Prevenció de Residus Municipals i accions/actuacions per a la reducció de plàstic d´un sol ús a Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Per aquesta mateixa setmana i també al gener, s'han programat quatre xerrades adreçades a la ciutadania, al Museu de la Mediterrània i a la Biblioteca Mar de Llibres. Podeu informar-vos a la web d'agenda del municipi al següent enllaç: Agenda Residus Zero

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis