Millors dades sanitàries i econòmiques

UPM
UPM

31.10.2021

Les dades de la covid-19 han baixat al nostre municipi a nivells que ens permeten recuperar força normalitat. Això, i un estiu on també les dades del turisme han millorat substancialment, ens permet ser optimistes cara els propers mesos i sobretot per l’estiu del 2022.

Per l’equip de govern no ha estat fàcil la gestió de la crisi. Però, vist amb la perspectiva, ara es pot comprovar que la majoria d’accions fetes, amb voluntat de preservar la salut dels ciutadans, van ser molt encertades.

Afrontem un hivern amb optimisme perquè la gent té ganes de recuperar sensacions oblidades. Les terrasses tornen a estar plenes, els actes culturals i esportius tenen una gran acollida i la muntanya s’ha tornat a omplir. Aquesta reactivació es complementarà els pròxims mesos amb els primers resultats del Pla de Sostenibilitat que ha de servir per millorar el municipi com a destinació turística, amb més d’una vintena de projectes. També ha començat la millora integral del carrer de Fàtima.

Ara tornem a preparar les ordenances fiscals pel 2022 i s’han fet amb el mateix criteri d’anys anteriors, amb contenció i sense augmentar la pressió fiscal dels ciutadans. Al contrari, les bonificacions per l’adquisició de cotxes elèctrics, híbrids o de baixes emissions es mantenen igual, així com la reducció de l’IBI si s’instal·len plaques solars. La concessió de la Bandera Verda que ens reivindica com un dels municipis que més recicla vidre de l’Estat va en aquest aspecte. Si volem lluitar contra el canvi climàtic, aquests petits esforços de tots en seran una eina essencial.

UPM
02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis