Avisos

Arribem a l’equador d’un dels mandats més difícils de les darrers dècades

(article publicat al butlletí municipal L'IM, número 194, juliol de 2021)

UPM
UPM

31.07.2021

Hem arribat a l’equador del mandat. No ha estat un període gens fàcil. Segurament vivim un dels moments més difícils de les darreres dècades. La pandèmia ha trastocat les nostres vides, però no podem oblidar que a Torroella i a l’Estartit també hem patit greument els efectes dels temporals Gloria i Sant Jordi. Superada la fase més dura, seguim planificant i projectant. Treballem per fixar unes bases sòlides que ens permetin sortir-ne reforçats com a municipi.
Estem preparats i il·lusionats per seguir millorant el nostre municipi amb uns primers projectes i actuacions que ben aviat veuran la llum: urbanització integral del carrer Fàtima, inici dels projectes del Pla de Sostenibilitat, finalització de la nova biblioteca de l’Estartit, darreres dues fases de l’Espai Medes, millora en la seguretat vial, i tindrem el nou pavelló a ple rendiment. Aquests en són alguns exemples, però el dia a dia és molt intens. L’atenció als serveis socials continua essent una prioritat; seguim essent molt curosos en la gestió econòmica, la reactivació econòmica i la promoció de la destinació.
Malgrat la cinquena onada de contagis, estem encarant, sens dubte, el final de la fase més dura. Hem vist que no ens podem relaxar. Per tant, mentre duri la situació, per a l’Ajuntament la lluita contra la pandèmia i la crisi econòmica continuarà essent una prioritat.
No volem acabar sense felicitar-nos per la llibertat de la Dolors Bassa. Des del seu indult i sortida de la presó, Torroella i l’Estartit tornen a somriure.

UPM
18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis