Avisos

Reunió informativa sobre les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica d'habitatges

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels Fons Next Generation de la Unió Europea. Estan enfocades, principalment, a reduir el consum energètic i us permetran estalviar en la factura i millorar el confort i el valor de la vostra llar.

Les subvencions poden arribar a cobrir el 100% del projecte i et permeten estalviar entre un 40% i un 80% del cost de les obres.

Per facilitar-ne la gestió i la tramitació per a propietaris i comunitats, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una Oficina de Rehabilitació Energètica. Està emplaçada a l'edifici de Can Mach (C/ de l'Hospital, 18) i atén al públic els dimarts i divendres, de les 10 a les 14 h, amb cita prèvia al 972 75 81 12. Estarà operativa durant el període de vigència de les subvencions.

Reunió informativa

Us recordem que avui dijous 20 d'octubre a les 20 h, se celebrarà a Casa Pastors, una reunió de la Taula Municipal d'Habitatge, oberta a tothom. S'informarà detalladament del funcionament de l'Oficina de Rehabilitació Energètica i dels quatre dels sis programes en què s'agrupen les actuacions subvencionables gestionades des de l'Ajuntament.

  • Programa 1. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri
  • Programa 3. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici
  • Programa 4. Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges.
  • Programa 5. Ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Els fons Next Generation són una oportunitat única per accelerar un parc d’habitatge sostenible i capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Els programes d'ajuts han estat aprovats per la Generalitat en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En aquesta pàgina trobareu informació detallada sobre cada programa d'ajuts https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/Ajuts-europeus-per-a-la-millora-de-leficiencia-energetica-dels-habitatges/

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis