Avisos

Reunió informativa sobre les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica d'habitatges

20.10.2022

Ara és un molt bon moment si esteu interessats a rehabilitar el vostre edifici o habitatge gràcies a les ajudes que es concedeixen a través dels Fons Next Generation de la Unió Europea. Estan enfocades, principalment, a reduir el consum energètic i us permetran estalviar en la factura i millorar el confort i el valor de la vostra llar.

Les subvencions poden arribar a cobrir el 100% del projecte i et permeten estalviar entre un 40% i un 80% del cost de les obres.

Per facilitar-ne la gestió i la tramitació per a propietaris i comunitats, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una Oficina de Rehabilitació Energètica. Està emplaçada a l'edifici de Can Mach (C/ de l'Hospital, 18) i atén al públic els dimarts i divendres, de les 10 a les 14 h, amb cita prèvia al 972 75 81 12. Estarà operativa durant el període de vigència de les subvencions.

Reunió informativa

Us recordem que avui dijous 20 d'octubre a les 20 h, se celebrarà a Casa Pastors, una reunió de la Taula Municipal d'Habitatge, oberta a tothom. S'informarà detalladament del funcionament de l'Oficina de Rehabilitació Energètica i dels quatre dels sis programes en què s'agrupen les actuacions subvencionables gestionades des de l'Ajuntament.

  • Programa 1. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri
  • Programa 3. Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici
  • Programa 4. Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges.
  • Programa 5. Ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Els fons Next Generation són una oportunitat única per accelerar un parc d’habitatge sostenible i capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Els programes d'ajuts han estat aprovats per la Generalitat en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En aquesta pàgina trobareu informació detallada sobre cada programa d'ajuts https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/Ajuts-europeus-per-a-la-millora-de-leficiencia-energetica-dels-habitatges/

06.06.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint els preparatius per a la posada en marxa de la comunitat energètica local (CEL).  En aquests... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis