Avisos

Torroella de Montgrí instal·la dos bucles magnètics a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per persones amb dificultats auditives

17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos bucles magnètics, que permeten millorar el servei d’atenció als ciutadans i ciutadanes amb discapacitat auditiva.

Les persones amb audiòfons o amb un implant coclear, mitjançant la seva pròtesis (posició T) poden escoltar la conversa sense que els afecti el soroll d’ambient de fons ni la reverberació, ja que reben el senyal directament i de manera més nítida al seu audiòfon.

Els bucles magnètics que s’han instal·lat són portàtils i poden ser utilitzats a totes les taules d’atenció. Per tal que les persones amb dificultats auditives coneguin aquest servei, s’han col·locat cartells per aquest fi.  

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí té també instal·lats bucles magnètics a l’Oficina de Turisme de l’Estartit i al Museu de la Mediterrània. I està treballant internament per què la pàgina web municipal sigui accessible totalment a persones amb dificultats visuals.

Aquesta actuació compta amb una subvenció del Departament de Drets Socials en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, en règim de concurrència pública no competitiva, per a l'impuls i foment de l'accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya. 

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha destacat que «Des de l’Ajuntament treballem per la millora contínua en l’atenció ciutadana i amb la incorporació d’aquests bucles magnètics volem facilitar la qualitat de vida de les persones amb problemes auditius.» El primer tinent d'Alcalde, Marc Calvet ha afirmat «Treballem per eliminar les barreres d'accés a l'administració i aconseguir que la relació sigui fluïda per a totes les persones, sense que les seves circumstàncies personals els puguin suposar un impediment.»

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis