Avisos

Torroella de Montgrí instal·la dos bucles magnètics a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per persones amb dificultats auditives

17.04.2023

Des de principis d’abril, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat  l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) amb dos bucles magnètics, que permeten millorar el servei d’atenció als ciutadans i ciutadanes amb discapacitat auditiva.

Les persones amb audiòfons o amb un implant coclear, mitjançant la seva pròtesis (posició T) poden escoltar la conversa sense que els afecti el soroll d’ambient de fons ni la reverberació, ja que reben el senyal directament i de manera més nítida al seu audiòfon.

Els bucles magnètics que s’han instal·lat són portàtils i poden ser utilitzats a totes les taules d’atenció. Per tal que les persones amb dificultats auditives coneguin aquest servei, s’han col·locat cartells per aquest fi.  

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí té també instal·lats bucles magnètics a l’Oficina de Turisme de l’Estartit i al Museu de la Mediterrània. I està treballant internament per què la pàgina web municipal sigui accessible totalment a persones amb dificultats visuals.

Aquesta actuació compta amb una subvenció del Departament de Drets Socials en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, en règim de concurrència pública no competitiva, per a l'impuls i foment de l'accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya. 

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha destacat que «Des de l’Ajuntament treballem per la millora contínua en l’atenció ciutadana i amb la incorporació d’aquests bucles magnètics volem facilitar la qualitat de vida de les persones amb problemes auditius.» El primer tinent d'Alcalde, Marc Calvet ha afirmat «Treballem per eliminar les barreres d'accés a l'administració i aconseguir que la relació sigui fluïda per a totes les persones, sense que les seves circumstàncies personals els puguin suposar un impediment.»

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis