Avisos

L'Ajuntament reforça la inclusió social amb la incorporació de 6 persones del programa de Treball i Formació

Treballaran durant un any a la Brigada Municipal en tasques de jardineria, medi ambient, parcs i jardins i paleteria

25.07.2024

En un esforç per promoure la inclusió social i millorar les oportunitats laborals, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat sis persones a la Unitat Operativa de Manteniment (UOM), coneguda popularment com Brigada Municipal, a través del programa de Treball i Formació 2025. Aquesta iniciativa s'ha desenvolupat gràcies a un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, que ha gestionat la sol·licitud i l'assignació del programa amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa de Treball i Formació té com a objectiu fomentar la inserció laboral i millorar les competències professionals dels participants, proporcionant-los una oportunitat per adquirir experiència i desenvolupar noves habilitats en un entorn real de treball.

Les sis persones seleccionades comptaran amb un contracte de treball subvencionat pel SOC durant 12 mesos a jornada completa. A més, rebran formació específica d'entre 60 i 80 hores i tindran un acompanyament tècnic de 134 hores per garantir un suport integral durant tot el procés. A la Brigada, desenvoluparan tasques de jardineria, medi ambient, parcs i jardins i paleteria.

Aquest matí han estat rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde, Jordi Colomí i per la regidora de Promoció de l’Ocupació, Cristina Viegas, que els han donat la benvinguda i els han animat a aprofitar l’experiència.

L'alcalde, Jordi Colomí, ha destacat la importància de la iniciativa: «Aquest programa no només contribueix a millorar la capacitat operativa de la brigada municipal, sinó que també ofereix una oportunitat valuosa per a les persones participants de desenvolupar noves habilitats i adquirir experiència laboral en un entorn real. Així mateix, la seva feina té una incidència molt positiva en la millora del nostre municipi.»

La regidora de Promoció de l'Ocupació, Cristina Viegas, posa en valor que «aquest programa representa una valuosa oportunitat per a les persones que s'incorporen, ja que no només adquireixen noves habilitats i experiència laboral, sinó que també reben un suport continuat per garantir la seva integració i èxit. És un exemple de com la col·laboració entre institucions pot generar beneficis tangibles per a la nostra comunitat. També ha destacat la importància que té el fet de treballar a l’administració a l’hora de deixar-ne constància en el currículum.»

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua compromès amb la creació d'oportunitats laborals i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, tot contribuint al benestar i la cohesió social del municipi.

24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis