Avisos

Reunió de treball amb el Servei Territorial de Carreteres de Girona

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la carretera entre Torroella de Montgrí i l’Estartit i la proposta de rotonda que s’ha de situar a l’accés de la urbanització Les Dunes.

Durant la reunió s’ha parlat de la implantació de parades d’autobús a l’esmentada carretera, així com de l’esperada rotonda d’accés a la urbanització les Dunes, situada entre els nuclis urbans de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

La GI-641, en el seu tram entre Torroella i l’Estartit ha estat considerat el cinquè tram més perillós de Catalunya, i on hi ha un “alt risc” de patir un accident greu o mortal, segons un recent estudi de l’EuroRAP.

Als 5,5 quilòmetres de carretera hi circulen de mitjana 7.915 vehicles. Aquesta via va especialment carregada a l'estiu, ja que va fins a l'Estartit, una destinació turística de primer ordre.

A la trobada hi ha assistit l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; el regidor d’Urbanisme, Jordi Oliver; l’arquitecte municipal, Anna Sanchez; així com el director del Servei Territorial de Carreteres de Girona, Antoni Conejero; conjuntament amb l’equip redactor de l’avantprojecte.

Està previst que durant el 2024 es pugui finalitzar el projecte executiu i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí espera que aquest pugui ser una realitat i s’executi durant el proper any i mig o dos anys.

Jordi Colomí ha aprofitat la reunió amb els representants de Carreteres de la Generalitat de Catalunya per demanar-los que agilitzin la millora global de les carreteres del Baix Ter, una demanda històrica i permanent de tots els municipis del Baix Ter.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis