Avisos

L'Ajuntament activa un nou grup d'empoderament de dones a Torroella de Montgrí

10.11.2023

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha impulsat la creació d'un grup d’empoderament de dones. Es tracta de la segona iniciativa d’aquest tipus que es posa en marxa al municipi i té com a objectiu generar un espai de trobada en el qual les participants puguin compartir les seves experiències vivencials i se sentin acompanyades, valorades i reforçades. En el grup hi participen 12 dones. Les trobades es van iniciar el 18 d’octubre i s’allargaran fins al 20 de desembre.

El grup és conduit per dues psicòlogues amb l’objectiu de treballar el reforç l’autoestima, l’empoderament en posar límits, connectar amb les capacitats i limitacions, cohesió de grup, les relacions sanes, autoconeixement, confiança i reforçar la xarxa de les relacions.

Les dones hi participen després d’haver realitzat un procés individual de suport psicològic i que permet un treball en grup molt enriquidors des el punt de vista vivencial. L’avaluació feta per les participants de l’anterior edició va ser molt positiva, ja que se senten motivades pel fet de compartir amb altres dones la seva experiència.  

Aquest treball en grup ha estat possible gràcies a la implicació de les professionals de l'àrea i al suport del Ministerio de Igualdad (Pacte d'Estat contra la violència de gènere).

Per poder sol·licitar suport psicològic es sol·licita cita a l’àrea de serveis socials que la tècnica social fa una primera acollida, rebuda i acompanyament social i derivació a la psicòloga.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis