Avisos

Arrenca la tercera edició del projecte educatiu i artístic Connectats pel Teatre

La iniciativa, promoguda per l'Espai Ter i l'escola Guillem de Montgrí, té com a protagonistes als alumnes de 5è

13.10.2022

Aquest matí s'ha realitzat la presentació institucional de la tercera edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre», que promouen l'Auditori Teatre Espai Ter i l'escola Guillem de Montgrí. Es tracta d'una experiència inèdita a Catalunya, que té com a objectiu apropar els alumnes de 5è de primària a tots els secrets del món de teatre i ensenyar-los, en primera persona, com funciona, des de dins, un equipament com l'Espai Ter.

L'activitat es desenvoluparà durant tot el curs i els nois i noies aprendran com el teatre els pot ajudar en el seu desenvolupament personal i s'endinsaran en tots els àmbits que l'envolten: producció, escenografia, il·luminació, so, programació, comunicació, gestió de públics, etc. Enguany, durant el procés d'aprenentatge i formació, es vol fer especial incís en la gestió de les emocions i els sentiments de l'alumnat.

Amb tots els coneixements adquirits, ells mateixos organitzaran a final de curs unes visites guiades i dramatitzades, obertes al públic, per mostrar al públic les parts de l’edifici que es desconeixen i algunes feines necessàries pel funcionament de l’equipament i que, potser, passen desapercebudes.

La presentació d'aquest matí s'ha realitzat al vestíbul de l'equipament. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Jordi Colomí, i ha comptat amb la participació de la regidora d'Educació, Anna Company; el director de l'Espai Ter, Antoni Roviras; la directora i la cap d'estudis  del Guillem de Montgrí , Montse Xifra i Mònica Muxach, i el coordinador artístic del projecte, l'actor i director de teatre Alex Brull.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis