Balanç positiu del grup d'empoderament de dones a Torroella de Montgrí

27.04.2022

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha impulsat la creació d'un  grup d’empoderament de dones que s'ha anat reunint al Convent dels Agustins entre el dia 07 de febrer al dia 28 de març.

El grup ha estat conduit per dues psicòlogues i ha permès treballar el reforç l’autoestima, l’empoderament en posar límits, connectar amb les capacitats i limitacions, cohesió de grup, les relacions sanes, autoconeixement, confiança i reforçar la xarxa de les relacions.

Les dones hi participen després d’haver realitzat un procés individual de suport psicològic i que permet el treball en grup.

L’avaluació per les pròpies dones ha estat molt positiva, se senten motivades pel fet de compartir amb altres dones la seva experiència.  

Des del servei es va valorar realitzar el treball en grup pel fet de ser molt enriquidor, ja que l’experiència vivencial de les participants permet que se sentin acompanyades, valorades i reforçades.

Aquest treball en grup ha estat possible gràcies a la implicació de les professionals de l'àrea i al suport del Ministerio de Igualdad (Pacte d'Estat contra la violència de gènere).

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis