Avisos

L’Ajuntament ofereix una alternativa als joves que utilitzaven el pati obert del Guillem de Montgrí

21.01.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està condicionant una parcel·la municipal situada darrere del tanatori, per tal de posar-la a disposició dels usuaris que fins ara utilitzaven el pati obert de l’escola Guillem de Montgrí. L’actuació es porta a terme per oferir una alternativa d’ús després que s’hagi posat fi a l’obertura del pati en horari extraescolar. El tancament es va fer efectiu davant la dificultat de compatibilitzar els dos usos i les inquietuds expressades insistentment tant per la comunitat educativa, com pels veïns de la zona.

La regidora d'Educació, Anna Company, explica que des de l’Ajuntament es va mediar amb els usuaris habituals del pati en horari extraescolar per trobar el millor encaix i garantir tant el bon ús com la salubritat de l’equipament i minimitzar les molèsties als veïns. No obstant això, davant les dificultats de fer compatible els dos usos, des de l’Ajuntament s’ha optat per condicionar una zona d’equipaments, on s’hi està habilitant un camp  de sauló de futbol 7.

L’actuació l’està portant a terme la brigada municipal i ha comptat amb el suport de l’àrea d’Esports. El camp tindrà unes tanques al darrere de les porteries perquè les pilotes no marxin lluny. També s’hi col·locaran bancs de pedra i papereres. Es preveu que estigui operatiu d’aquí a poques setmanes. Des de l’equip de govern es pretén anar millorant l’equipament si es constata que se’n fa un bon ús.

03.10.2022

La Campanya Gastronòmica 'La Poma a la Cuina' ha arrencat amb set restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit i novetats en la formulació... (Llegir més)

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis