Avisos

Josep Maria Surroca relleva Narcís Coll com a jutge de pau de Torroella de Montgrí

Aquest matí l'Ajuntament ha celebrat un acte institucional de reconeixement i benvinguda

10.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquest matí un acte institucional per oficialitzar el relleu de Narcís Coll per Josep Maria Surroca com a jutge de pau del municipi. El canvi es va aprovar oficialment en el Ple de desembre i l'acte d'avui, celebrat a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, ha servit, per reconèixer i agrair a Coll els 16 anys de servei a favor de la bona entesa entre veïns i veïnes, així com per donar la benvinguda i desitjar molta sort a Surroca en aquesta nova etapa.

L'alcalde, Jordi Colomí, ha tingut paraules molt emotives i elogioses cap a Coll per la bona tasca realitzada al llarg d'aquest anys i pel seu exemple d'implicació i bonhomia. L'alcalde ha destacat el seu caràcter discret, conciliador i compromès amb la responsabilitat assignada, fet que l'han convertit al llarg dels anys en una persona molt respectada i ben valorada.

Per altra banda, ha desitjat molta sort al nou jutge de pau, Josep Maria Surroca, convençut que la seva dilatada experiència de servei públic com a regidor de l’Ajuntament i implicació amb iniciatives cíviques, li permetran realitzar una magnífica tasca. Surroca va ser regidor durant tres mandats, del 1999 al 2011, dos dels quals, a l’equip de govern.

L'alcalde ha obsequiat Coll amb un llibre on es recull la història del municipi, mentre que a Surroca li ha lliurat el pin amb la insígnia municipal.

En acabar la intervenció de l’alcalde, tant Coll com Surroca han dirigit unes paraules als membres del consistori i finalment s’han fet una foto de família amb els regidor i les regidores.

Coll s’ha mostrat molt privilegiat d’haver pogut exercir el càrrec durant aquest 16 anys i d’haver contribuït, en la mesura de les seves possibilitat a la bona entesa veïnal, a banda de tota la feina administrativa i protocol·lària que implica ser jutge de pau. D’altra banda, Surroca s’ha mostrat molt il·lusionat per la confiança en la seva elecció i ha avançat, entre d’altres, que vol donar molt importància a la mediació i la difusió de les tasques que té assignades un jutjat de pau, sovint poc conegudes pel conjunt de la població.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis