Avisos

Revetlla de Sant Joan 2022 a Torroella de Montgrí i l'Estartit

Informa't de la programació i les mesures de mobilitat i seguretat

Revetlla de Sant Joan Torroella de Montgrí
Revetlla de Sant Joan Torroella de Montgrí
Revetlla de Sant Joan a l'Estartit
Revetlla de Sant Joan a l'Estartit
Festival ITACA
Festival ITACA

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es,

Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa tradicional i popular al nostre municipi, així com les mesures de seguretat i les restriccions de trànsit.

PROGRAMACIÓ CULTURAL

MOBILITAT I SEGURETAT PER LA FESTA DE SANT JOAN A L'ESTARTIT:

  • Aparcament:  A l'Estartit, els dies 23, 24 i 25 de juny, coincidint amb els concerts del Festival ITACA i la revetlla de Sant Joan es recomana aparcar a les dues grans zones d'aparcament habilitades: zona 1: entrada de l'Estartit davant la Masia. / zona 2: a la zona de l'Skate Parc del c. del Freu.
  • Restriccions de mobilitat:  A l'Estartit, els dies 23, 24 i 25 de juny, es prohibirà aparcar al Passeig Marítim a partir de les 8 h del matí, a partir de les 19 h es tancarà al trànsit al Psg. Marítim i a partir de les 24 h es procedirà a la seva obertura. 
  • Servei preventiu DYA: estarà situat al Psg. Marítim, a partir de les 21 h del dia 23/06/22.
  • Mesures de seguretat pel correfoc i espectacles de foc del 23/06/22: A partir de les 22.15 h s'iniciarà el correfoc, l' encesa de la foguera i l'espectacle amb els Pirat's del Foc. Durant l'activitat, no us acosteu als Pirats del Foc mentre fan l'espectacle. Aneu protegits amb roba de cotó de màniga llarga, pantalons llargs i barret per evitar cremades d'espurnes.
  • Espai habilitat per petards: A l'aparcament de la platja gran de l'Estartit  hi haurà un espai habilitat per tirar petards durant la Revetlla de Sant Joan. Gaudiu amb seguretat d'aquest espai a l'entorn de la foguera de Sant Joan. Recordeu que estem envoltats d'un Parc Natural que hem de cuidar, i que estem en plena temporada de risc d'incendi.

MESURES DE SEGURETAT GENERALS PER LA REVETLLA DE SANT JOAN, A TOT EL MUNICIPI:

Els dies de revetlla es manipulen materials que, mal utilitzats, poden iniciar un foc, o provocar danys a persones i béns. Així doncs, per tal de gaudir d’una bona revetlla i al mateix temps evitar el risc d’incendis i d’accidents, des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’aconsella que:

Respecte a l’ús d’articles pirotècnics:
-    No portar els petards a la butxaca.
-    No disparar coets amb la mà.
-    No llançar mai un petard contra un altre.
-    No atemptar contra el mobiliari urbà ni béns particulars (bústies, tubs d'escapament de fums de vehicles, papereres, etc).
-    No posar mai els petards en llocs susceptibles d’explosionar (ampolles…)
-    Un cop encesos els petards mantenir certa distància per tal d’evitar lesions
-    No llençar coets ni petard a menys de 500 metres de zones forestals
-    Vestir roba de cotó, amb mànigues i pantalons llargs.
-    No  deixar roba estesa, per evitar el risc que es cremi.
-    Tancar finestres i balcons per tal d'evitar l'entrada de coets.

Respecte a la realització de fogueres:
-    En aquesta època de l’any està prohibit fer foc a tots els terrenys forestals de Catalunya, tant si estan poblats d'espècies arbòries com si no, i a la franja de 500 metres que els envolta.
-    Per fer foc cal autorització del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Més informació:
-    Emergències: 112            
-    Bombers: 972 75 16 20
-    Consells Revetlla Segura - Departament d'Interior

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis