Avisos

Josep Maria Flotats, Ramon Madaula, La Calòrica, Alba Carmona o The Gramophone Allstars Big Band, a la nova programació de l'Espai Ter

D’agost a gener, l’auditori de Torroella de Montgrí ofereix divuit espectacles de teatre, música, dansa, circ i màgia.

16.07.2024

L’equipament programa dues obres en col·laboració amb el festival Temporada Alta: ‘La Disputa’ i ‘Le congrès ne marche pas’.

L’Espai Ter acollirà també el concert de presentació de la gira de celebració del desè aniversari dels The Gramophone Allstars Big Band.

Des de finals d’agost i fins a principis de gener de 2025,  l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, oferirà divuit espectacles de teatre, música, dansa i circ. 

L’obra de teatre La Disputa, dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats, és un dels plats forts de la nova temporada. L’equipament acollirà aquesta peça amb un apassionant cara a cara entre dos dels homes més brillants de la il·lustració: Voltaire i Rousseau, pares espirituals de la Revolució Francesa i dos dels filòsofs més importants del segle XVIII. Flotats s’acompanya a l’escenari de l’actor Pep Planas en aquesta obra programada amb la col·laboració del festival Temporada Alta. En aquesta nova temporada, l’Espai Ter també programa en col·laboració amb el festival gironí l’obra teatral Le congrès ne marche pas, de La Calòrica, una comèdia política sobre la nostra societat capitalista que se celebra a si mateixa a la vora del col·lapse. Després de les seves exitoses Els ocells i De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, la companyia gira aquesta nova comèdia política estrenada al Teatre Lliure.

De l’apartat teatral, destaquen també dues obres escrites per Ramon Madaula. D’una banda, Conqueridors, una comèdia esbojarrada per descobrir els secrets d’un rodatge televisiu dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada pel mateix Ramon Madaula que s’acompanya dels actors Ayoub El Hilali, Xavier Bertran, Roger Coma, Tilda Espluga, Mònica Glaenzel i Vanessa Segura. L’altra obra signada per Madaula és Els Buonaparte, una conversa entre els dos germans Buonaparte plena de confessions dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Pau Roca, David Bagés i Oriol Guinart.

L’Espai Ter també programa El favor, un dels èxits de la temporada a Catalunya. És una comèdia àcida que suposa el debut com a autora de Susanna Garachana i que està dirigida per Xavier Ricart i interpretada per Eduard Buch, David Marcé, Jordi Rico i Marc Rodríguez. Com ja és tradicional, l’auditori de Torroella de Montgrí també programa la darrera proposta de Cascai Teatre que porta per títol L’orquestra impossible, un espectacle vibrant, amb molt d’humor i música en directe. Completa l’oferta teatral la peça Iribarne, de la companyia ButacaZero, inspirada en la figura de Manuel Fraga, i Les Mares, la darrera proposta de Carles Xuriguera i de Fel Faixedas amb un homenatge còmic i tendre a les seves progenitores i per extensió a les dones de tota una generació.


The Gramophone Allstars Big Band i Alba Carmona
De l’apartat musical de la nova temporada destaca el primer concert de la gira del desè aniversari dels The Gramophone Allstars Big Band, que celebren aquesta efemèride en el seu millor moment. Una gira d’aniversari que anirà acompanyada amb un disc recopilatori i un documental commemoratiu que s’estrenen també aquesta tardor.

Una altra de les actuacions destacades del semestre és el concert de la cantaora Alba Carmona que presenta el seu segon disc Cantora, un homenatge als cants populars nominat a Millor disc d’arrel dels Premis de l’Acadèmia Espanyola de la Música.


Dansa
CaraBdanza
torna a l’escenari de l’Espai Ter consolidada com un referent nacional i internacional per presentar Pasado, Presente, Futuro, una peça que recorre les emocions viscudes en els seus deu anys de trajectòria, les dificultats del passat, els reptes del present i les il·lusions del futur.


Propostes familiars
La nova programació ve carregada de propostes per a tota la família. La companyia Trencadís Produccions presenta Viatge a Oz,  una divertida i actualitzada versió de teatre musical del clàssic de Frank Baum. L’espectacle ha estat candidat als Premis Max com a Millor Espectacle Musical i ha guanyat el premi a Millor Espectacle Familiar dels Premios del Teatro Musical. El mag Txema Muñoz també farà parada a l’Espai Ter per presentar Lumière, un espectacle d’humor màgicament familiar. La programació per a tota la família també inclou l’espectacle de circ Latas, de la Cia. D’Click, que reflexiona sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat. Un muntatge brillant, amb una simfonia visual que conjuga diverses disciplines de circ com el màstil xinès, les acrobàcies, els malabarismes i la manipulació d’objectes


Programació de Nadal
L’Espai Ter ja té a punt també la seva programació de Nadal que inclou els seus clàssics. Les activitats nadalenques inclouen el Concert de Cap d’Any protagonitzat pels valsos de Terres de Marca i el Concert de Reis, amb la proposta e-STRINGS by GIO,  un nou concepte musical que fusiona de forma sorprenent gèneres tan diversos com la música clàssica, el pop, el rock. Pels més petits, l’equipament programa Musinfant. Fent el Nadal especial!, una experiència musical i sensorial ple de tendresa adreçada als nadons.

Entrades ja a la venda
Les entrades per a la nova temporada de l’Espai Ter ja estan a la venda, tant al web espaiter.cat com presencialment. Com ja és habitual, l’equipament de Torroella de Montgrí també ofereix l’abonament T5, que permet comprar cinc entrades per a cinc espectacles diferents a un preu de 60€, amb descomptes de fins al 70%.

24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis