Avisos

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí contracta 5 joves en pràctiques

Joves Pràctiques
Joves Pràctiques
Joves Pràctiques 2
Joves Pràctiques 2

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents àrees del consistori.

Aquesta iniciativa pretén millorar l’ocupació de persones joves menors de 30 anys, mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral. Així mateix, a la pròpia administració ens serveix per obrir-nos a talent jove.

Aquestes contractacions s’han gestionat des de l’Àrea de Promoció Econòmica i gràcies a un conveni marc de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Les pràctiques s’emmarquen en un règim d’alternança i amb formació dual, on els joves continuen estudiant i destinen unes hores a treballar a una administració pública.

Els alumnes en pràctiques provenen del cicle formatiu de grau mitjà formació professional dual (FP Dual) Gestió Administrativa, el cicle formatiu de grau superior formació professional Dual (FP Dual) Integració Social, el cicle formatiu de grau mitjà formació professional Dual (FP Dual) jardineria i floristeria, cicle formatiu de grau mitjà d'Informàtica, a l’Institut de la Bisbal d’Empordà, Montilivi de Girona i de Palamós.

De les 5 incorporacions, un s’incorporarà a l’àrea de Territori i Sostenibilitat fent tasques administratives. La Brigada Municipal serà l’àrea encarregada de tutoritzar dos joves més que ja estan realitzant pràctiques de jardinera als parcs i jardins del municipi. L’àrea de Serveis Econòmics ha incorporat també un jove provinent de l’Institut Montilivi, d’un grau mitjà de gestió administrativa. Així mateix, l’àrea d’Informàtica ha incorporat un jove que prové de l’Institut de Palamós, d’un cicle formatiu d’informàtica.  

La regidora de promoció de l’Ocupació, Cristina Viegas ha manifestat que “Entenem la incorporació dels/les estudiants, com una oportunitat per a poder conèixer el funcionament intern de l'administració. A més, pretenem afavorir la participació activa en la seva formació pràctica facilitant la posterior incorporació al mercat laboral."

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis