Avisos

L’Estartit acollirà aquest cap de setmana una nova jornada del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol

El torneig esportiu portarà al municipi 85 equips i 800 persones participants

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de 2024. Aquesta serà la segona edició que el tour aterra a les comarques gironines i és el tercer torneig del Tour d’Handbol Platja d’aquesta temporada, una modalitat esportiva que fomenta l’espectacle i la diversió, tant per participants com per espectadors.

El torneig, organitzat pel Club Handbol Montgrí i l'Handbol Platja Nordest, comptarà amb 85 equips repartits en 4 equips mixtes, 34 equips femenins i 50 equips masculins de categories aleví mixte, infantils, cadets, juvenils i sèniors. Aproximadament hi haurà uns 800 jugadors i jugadores a la platja disputant els diferents partits que s’han organitzat.

En l’edició del 2023 els organitzadors i participants, van valorar molt positivament l’accessibilitat a la platja, les característiques de la sorra, així com l’oferta d’allotjament, gastronòmica i comercial.

Amb aquest torneig, es vol donar a conèixer el handbol platja, una modalitat poc coneguda a les nostres comarques, els clubs i el nostre entorn.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí valorem molt positivament el torneig perquè encaixa a la perfecció amb l’estratègia de la destinació Torroella - Estartit - Illes Medes, promocionant activitats de turisme esportiu i alineats amb la política de sostenibilitat  i amb la promoció econòmica local.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis