Avisos

Casa Pastors acollirà un exercici professional de coordinació d'actuacions en cas d’incendi d’un habitatge

17.06.2024

Benvolguts veïns,

Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos cossos de seguretat per preveure les actuacions en cas d’incendi d’un habitatge,
al nostre municipi.  

L’objectiu és posar a prova l’activació, en condicions fictícies, de tots els cossos de seguretat que intervenen en un incendi i avaluar el funcionament dels protocols d'actuació i la seva operativitat.

L’exercici es realitzarà a Casa Pastors, al c. Major 31, i durant l’actuació no es podrà circular pel carrer. Per tant, si teniu la necessitat de desplaçar-vos i d’utilitzar els vostres garatges durant aquest dia, us recomanem que els aparqueu a fora.

Els cossos que hi actuaran seran els Bombers de la Generalitat de Catalunya, Mossos d’Esquadra, Sistema d’Emergències Mèdiques, Policia Local i també hi participaran Zam Teatre, que hi aportaran les víctimes.

A part de l’exercici del matí, a les 18 h, al Museu de la Mediterrània es realitzarà una Jornada divulgativa de prevenció d’incendis i de revetlla segura, on tothom hi és convidat. 

Cordialment,


Josep Martinoy i Casademont
Regidor de Seguretat Ciutadana


Torroella de Montgrí, 17 de juny de 2024

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis