Avisos

(IM) Informa't sobre la recollida de residus comercials porta a porta a Torroella de Montgrí i l'Estartit

calendari porta a porta comercial Torroella de Montgrí
calendari porta a porta comercial Torroella de Montgrí
calendari porta a porta comercial Estartit
calendari porta a porta comercial Estartit

20.05.2024

Benvolguts/des,

Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la recollida porta a porta dels residus comercials del municipi.

Un any mes també participarem a la campanya d’Ecovidrio “Banderes Verdes”, amb visites a comerços, amb l’objectiu de fomentar, encara més, la recollida de vidre comercial.

Us recordem que la temporada alta de recollida porta a porta de residus comença l’1 de juny i finalitza el 30 de setembre i tindrem les següent freqüències:

A Torroella de Montgrí:

  • Paper / Cartró: dilluns i dijous
  • Envasos: dilluns i dijous
  • Vidre: dimarts, divendres i diumenge
  • Orgànica: cada dia

A l'Estartit:

  • Paper/Cartró: dilluns, dimecres, divendres i dissabte 
  • Envasos: dilluns, dimecres i divendres
  • Vidre: dimarts, dijous i diumenges
  • Orgànica: cada dia

Aquest any també hem incrementat la recollida de paper/cartró dos dissabtes previs a Setmana Santa, i vidre dos diumenges la primera quinzena de setembre.

Disposeu dels calendaris de recollida de residus comercials porta a porta, en pdf a:

https://bit.ly/CalendariResidusComercialTorroella
https://bit.ly/CalendariResidusComercialEstartit

i també a la nova app ciutadana: https://bit.ly/APPTorroella

Recordar-vos que teniu a la vostra disposició cubells nous i gratuïts per la recollida del residu comercial. Els podeu sol·licitar a través de la Seu Electrònica municipal o bé presencialment a les oficines de l’Ajuntament o l’EMD. Us recordem també que està completament prohibit fer ús dels contenidors de la via pública.

Aquests calendaris de recollida porta a porta comercial són vigents per tots els establiments comercials, a exepció d'alguns establiments de grans dimensions.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Jordi Colomí i Massanas
Alcalde

Torroella de Montgrí, maig de 2024

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis