Avisos

L'Ajuntament treballarà durant el 2024 l'alimentació saludable i sostenible en el marc del Pla Municipal de Salut

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de Salut. S’incidirà en aquest aspecte després que així s'hagi acordat a la Taula de Salut, l’òrgan integrat per tècnics municipals i representants sanitaris de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) des del qual es coordinen i dinamitzen les diferents actuacions incloses en Pla. Les propostes es treballaran des d'un grup de la taula més reduït, integrat per l'àrea municipal de Salut i representants de l'ABS. Durant el que resta d'any, es faran un seguit d’activitats: xerrades a les escoles i INS, lectura d’etiquetes en streaming, tallers de cuina saludable, tallers de cuina per millorar el malbaratament alimentari, xerrades al púbic en general.

El regidor de Salut, Txiki Sánchez, argumenta que des del govern municipal es vol donar un nou impuls al Pla, motiu pel qual ja s'han celebrat diverses reunions de la Taula i es volen executar accions concretes que reverteixin en una millora per al benestar i la qualitat de vida de la ciutadania. Sánchez posa en valor el fet que el Pla Municipal de Salut, aprovat el 2020 després de tres anys de treballs amb l'acompanyament de Dipsalut, va ser el primer de les comarques gironines que disposa d’un innovador instrument que situa la salut, el benestar i el desenvolupament sostenible en el centre de la gestió municipal.

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis