Avisos

L'Ajuntament treballarà durant el 2024 l'alimentació saludable i sostenible en el marc del Pla Municipal de Salut

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de Salut. S’incidirà en aquest aspecte després que així s'hagi acordat a la Taula de Salut, l’òrgan integrat per tècnics municipals i representants sanitaris de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) des del qual es coordinen i dinamitzen les diferents actuacions incloses en Pla. Les propostes es treballaran des d'un grup de la taula més reduït, integrat per l'àrea municipal de Salut i representants de l'ABS. Durant el que resta d'any, es faran un seguit d’activitats: xerrades a les escoles i INS, lectura d’etiquetes en streaming, tallers de cuina saludable, tallers de cuina per millorar el malbaratament alimentari, xerrades al púbic en general.

El regidor de Salut, Txiki Sánchez, argumenta que des del govern municipal es vol donar un nou impuls al Pla, motiu pel qual ja s'han celebrat diverses reunions de la Taula i es volen executar accions concretes que reverteixin en una millora per al benestar i la qualitat de vida de la ciutadania. Sánchez posa en valor el fet que el Pla Municipal de Salut, aprovat el 2020 després de tres anys de treballs amb l'acompanyament de Dipsalut, va ser el primer de les comarques gironines que disposa d’un innovador instrument que situa la salut, el benestar i el desenvolupament sostenible en el centre de la gestió municipal.

24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis