Avisos

L'Ajuntament obrirà el pati de l'Escola Guillem de Montgrí i les instal·lacions esportives el 20 de maig de 2024

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de l’escola Guillem de Montgrí, el pavelló municipal i el camp d’esports com a espais d’ús públic per a infants, joves i famílies. El pati de l’escola pública acollirà alumnat de 4rt a 6è del municipi i les instal·lacions esportives acolliran alumnat de 1r a 4rt d’ESO del municipi. Serà en horari de matí de 10 a 13h.

La iniciativa "Espais Oberts" té com a objectiu principal optimitzar l’ús dels equipaments públics, potenciant la vessant educativa i social d’aquests recintes, com a espais inclusius de joc i d'interrelació comunitària on es promou el civisme i l’esport. La idea és donar a les famílies, infants i joves del poble  una alternativa de lleure que s’exerceixi de manera autònoma en un context segur i de proximitat.    

L’activitat disposarà d’un servei de monitoratge que obrirà i tancarà els espais dins dels horaris previstos i que vetllarà pel bon ús de les instal·lacions, i alhora establirà dinàmiques de relació entre els participants. Hi haurà activitats musicals, futbol, bàsquet, jocs populars, manualitats ...

La iniciativa està liderada per les àrees d'Esports i d'Educació de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Més informació i inscripcions a:

Espai obert alumnat primària, al pati de l'Escola Guillem de Montgrí
Espai obert alumnat secundària, al pavelló i camp d'esports de Torroella de Montgrí

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis