Torroella de Montgrí organitza la 1a Jornada d’Ocupació oferint 140 llocs de treball

Unes 200 persones candidates ha realitzat entrevistes amb un total de 25 empreses locals

Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la primera Jornada d’Ocupació del municipi, per posar en contacte persones en cerca de feina amb empreses que tenen vacants, amb l’objectiu d’augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat.

La trobada que ha tingut lloc avui dimarts 12 de març de 10 a 14 hores, ha aglutinat les ofertes laborals d’unes 25 empreses del municipi i de la comarca, que han ofert un total de 140 llocs de treball, del sector de l’hostaleria, restauració, serveis, oficis i indústria.

Unes 200 persones candidates han participat durant el matí d’avui en diverses entrevistes amb personal de recursos humans de les empreses que ofereixen llocs de treball. Per poder formar part d’aquestes entrevistes, calia fer una inscripció prèvia. Aquestes converses directes breus d’entre 10 i 15 minuts, permeten als candidats contactar amb un breu espai de temps, amb diverses empreses en una mateixa ubicació.  Així mateix, a les empreses els ofereix la possibilitat d’entrevistar-se amb molts possibles candidats en un sol matí.

Aquesta jornada s’emmarca dins el treball permanent que realitza el Club de la Feina, que és el servei d’ocupació de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Cada dimarts i divendres al matí, el Club de la Feina fa acompanyament a les persones que busquen feina del municipi, mitjançant sessions d’acollida on es formalitza la inscripció al servei, s’informa als candidats sobre els canals i eines necessàries per iniciar la recerca de feina, es realitzen tutories individuals i d’auto consulta, així com s’organitzen cursos i píndoles formatives.

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; la regidora de promoció de l’Ocupació, Cristina Viegas i el conseller de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Enric Marquès; han donat la benvinguda a tots els assistents a la I Jornada d’Ocupació i han mostrat la seva voluntat i compromís per tal que aquesta jornada tingui continuïtat els propers anys i sigui una cita ineludible al calendari anual del municipi.

En aquest sentit, la regidora de foment de l’Ocupació de Torroella de Montgrí, Cristina Viegas, ha manifestat «Estem molt satisfetes de l’interès que ha despertat la primera jornada d’ocupació, tant per part del teixit empresarial del municipi com per part de persones en recerca activa de feina» i ha afegit «La voluntat municipal és que aquesta jornada sigui un referent anual del territori, que permeti connectar la oferta i la demanada d’ocupació».  

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis