Obres de millora de l'asfaltatge d'un tram del c. Garbí i del Passeig Vicenç Bou

19.01.2024

Benvolguts veïns i veïnes, 

Us informem que a causa de les condicions meteorològiques, avui no s’ha pogut asfaltar el c. Garbí.
Els treballs d’asfaltatge es realitzaran a partir de dilluns, juntament amb les obres previstes al Passeig Vicenç Bou. Es preveu poder finalitzar l’asfaltatge del c. Garbí el mateix dilluns.

La circulació quedarà oberta a ambdós carrers durant tot el cap de setmana, però el creuament del c. Garbí amb la carretera de l’Estartit restarà tancat.

El proper dilluns 22 de gener a les 8 h del matí es reiniciaran els treballs i el trànsit es tancarà novament.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que intentarem que siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

Torroella de Montgrí, 19 de gener de 2024

---

(15.01.23) Benvolguts veïns i veïnes,                                                                                                       

Ens plau informar-vos que l’Ajuntament properament iniciarà obres de millora de l’asfaltatge del c. Garbí, al tram comprès entre el la carretera de l’Estartit i la Ronda Pau Casals i també al passeig Vicenç Bou, al tram comprès entre la Ronda dels Països Catalans a la zona industrial.

  • Asfaltatge del c. Garbí: L’actuació està prevista pels propers dies 18 i 19 de gener de 2024, si les condicions meteorològiques així ho permeten.
  • Asfaltatge del Passeig Vicenç Bou: L’actuació està prevista pels dies 22, 23, 24 i 25 de gener de 2024, si les condicions meteorològiques així ho permeten.

Mentre durin els treballs no es podrà circular ni estacionar per aquests trams de carrer i tampoc es podrà accedir als garatges particulars. Les limitacions de trànsit estaran senyalitzades oportunament per la Policia Local.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes restriccions al trànsit us podeu posar en contacte amb la Policia Local al telèfon 972 75 01 49.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que intentarem que siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

Torroella de Montgrí, 12 de gener de 2024

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis