Avisos

El Consell Municipal d'Infants visita les instal·lacions de la potabilitzadora d'aigua de Torroella de Montgrí

Visita Potabilitzadora
Visita Potabilitzadora
Visita Potabilitzadora 2
Visita Potabilitzadora 2
Visita Potabilitzadora 3
Visita Potabilitzadora 3
Visita Potabilitzadora 4
Visita Potabilitzadora 4
Visita Potabilitzadora 5
Visita Potabilitzadora 5
Visita Potabilitzadora 6
Visita Potabilitzadora 6
Visita Potabilitzadora 7
Visita Potabilitzadora 7
Visita Potabilitzadora 8
Visita Potabilitzadora 8
Visita Potabilitzadora 9
Visita Potabilitzadora 9

11.01.2024

Aquest matí s'ha realitzat una visita guiada als representants del Consell Municipal d'Infants (CMI) a les instal·lacions de Montgrí Aigua, per tal que coneguin de primera mà el cicle de l'aigua al municipi i els reptes de la sequera.

El CMI està treballant enguany per fer propostes al consistori sobre mesures d'estalvi d'aigua.

Els representants del CMI de l'Escola Guillem de Montgrí, Escola Sant Gabriel i Escola Portitxol han pogut conèixer "in situ" el procés de potabilització de l'aigua, i les mesures que actualment ha pres l'Ajuntament per estalviar l'aigua. L'òrgan de participació ciutadana infantil disposa, durant l'any 2024, de 10.000 € per invertir en mesures d'estalvi d'aigua.

A la visita hi han estat presents l'Alcalde, els regidors de Participació Ciutadana i Educació i tècnics/ques de Montgrí Aigua, Educació i Participació Ciutadana.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis