Torroella de Montgrí i l'Estartit ho tenen tot a punt perquè els Tres Reis i el seu seguici reparteixin màgia i il·lusió

Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
El Rei Blanc a cavall
El Rei Blanc a cavall
Entrada del Rei Blanc a la plaça de la Vila
Entrada del Rei Blanc a la plaça de la Vila
La plaça de la Vila plena de gom a gom per escoltar a Ses Majestats
La plaça de la Vila plena de gom a gom per escoltar a Ses Majestats
El Rei Ros dalt d'un cavall
El Rei Ros dalt d'un cavall
Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
Els Reis arriben a l'Estartit per mar
Els Reis arriben a l'Estartit per mar
Campament Reial de l'Estartit
Campament Reial de l'Estartit

04.01.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit ho tenen tot a punt perquè Els Tres Reis d'Orient i el seu seguici arribin al municipi i trobin totes les facilitats per repartir il·lusió i regals a la nit més màgica de l'any.

Torroella de Montgrí el dia 5 de gener està carregat d'actes en una Festivitat de Reis que començarà a les 11 h a l'Espai Ter amb la recollida de les últimes cartes d’aquells nens i nenes que encara no les hagin pogut lliurar. Paral·lelament, però fins a les 14 h, tindrà lloc el taller del fanalet per preparar la llum que haurà de guiar a Ses Majestats fins al seu destí. A la 13?h, la Capella de Sant Antoni acollirà la inauguració i el Lliurament dels premis del XVIIè Concurs de dibuixos de Cartells de Reis.

El moment més esperat de la jornada començarà a les 19.15?h al Passeig de Catalunya on el tradicional Castell de Focs donarà la benvinguda a Ses Majestats que arribaran per la carretera de l'Estartit. Seguidament, començarà la cavalcada pels carrers de la Vila per la plaça del Lledoner, el Passeig de Catalunya, el Passeig Vicenç Bou, el carrer Fora Portal, el carrer Ullà i acabarà a la plaça de la Vila, on des del balcó de l'Ajuntament Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran a la ciutadania.

Per tal que tothom pugui seguir la cavalcada de reis, s'ha habilitat l'inici del Passeig Vicenç Bou com a tram lliure de contaminació acústica. Un espai especialment destinat per aquelles persones sensibles al soroll.

A l'Estartit, els Reis arriben per mar

A l'Estartit, organitzat pels Reis de l'Estartit, Ses Majestats arribaran a les 18.30h al port on seran rebuts per un castell de focs que es llançarà des de la Platgeta. Seguidament, Ses Majestats faran via cap al campament reial situat a l'antic restaurant Robert. La cavalcada fins al campament passarà pel Passeig Marítim on els Reis i els patges repartiran caramels sense gluten.

Al Campament Reial, les famílies podran veure com treballen els patges de Ses Majestats i també seran rebuts per Melcior, Gaspar i Baltasar.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis