L'Espai Ter recupera Els Pastorets, que no es representaven a Torroella des de fa més de 40 anys

22.12.2023

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, torna a programa aquest Nadal Els Pastorets que no es representaven al municipi des de fa més de quaranta anys. Sota el títol Pastorets KM0 (divendres 22 i dijous 28 | 20:30 h) la companyia torroellenca de teatre amateur Teló Esquinçat ofereix dues funcions d’aquest clàssic de Josep Maria Folch i Torres, aquest divendres i dijous de la setmana vinent.

Més d’un centenar de persones entre actors, tècnics i col·laboradors participen en aquesta obra que combina teatre, música i dansa en un sol espectacle. Josep Maria Surroca s’ha encarregat de la direcció teatral. Pastorets KM0 compten amb la col·laboració especial del grup Montgrí Dansa de l’Associació Sardanista Continuïtat, de l’Escola Municipal de Música i dels Ducs del Foc de Torroella de Montgrí.  

La recuperació d’Els Pastorets és la principal novetat de la programació de Nadal a l’Espai Ter que donarà la benvinguda a l’any 2024, el dia 1 de gener, amb un concert que ja és tot un clàssic nadalenc a casa nostra: el concert d’Any Nou de l’Orquestra Terres de Marca. Valsos, polques, masurques i les danses més originals i conegudes de l’elegant tradició vienesa formen el repertori de l’actuació. 

Un altre clàssic, el Concert de Reis, tancarà la programació de Nadal. En aquesta ocasió la Gio Symphonia ens proposa un emotiu viatge musical per la història del cinema de tots els temps en un concert que tindrà lloc el diumenge 7 de gener.

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis