Torroella de Montgrí acull el primer acte de la gira estatal de comiat del reconegut comunicador radiofònic Luis del Olmo

Després de 70 anys a la ràdio s'acomiadarà del seu públic dalt dels escenaris amb un recital de música i poesia en què posarà veu a poemes de cada comunitat autònoma.

23.11.2023

L'Auditori Teatre Espai Ter acollirà el divendres 1 de desembre (20.30 h), l'inici de la gira estatal de reconeixement i comiat del reconegut comunicador radiofònic Luís del Olmo, que s’acomiadarà del seu públic dalt de l'escenari amb un recital de poesia i música, concebut especialment per a l'ocasió. El popular creador i presentador del mític programa de la ràdio estatal "Protagonistas", farà de recitador i estarà acompanyat de la soprano Juana Castillo i el pianista Antoni López.

Aquest acte està organitzat i promogut per la Fundació Philippe Cousteau Unió dels Oceans, la Fundació Mascort i Onda Pesquera, amb el patrocini d'Aquamarina, Maserati, Iflex i Club Nàutic Estartit, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Amb aquest espectacle, el popular comunicador, desitja agrair a tots els seus “amigos oyentes”, que es compten per milers, la fidelitat i l’ afecte que li han professat al llarg d'aquests 70 anys a la ràdio. I, segons els promotors de la iniciativa, no hi ha una manera millor de fer-ho que posar la seva portentosa veu al servei d'aquests poemes.

Per aquesta ocasió tan especial, del Olmo ha triat un poema de cada comunitat autònoma, una forma simbòlica de dir adeu a tots els públics de l’Estat.

Tot aquest gresol de lírica i música el complementen la soprano Juana Castillo, que ha passat pels millors escenaris d'Espanya, Europa i Amèrica, i l'acompanyament al piano d'Antonio López Serrano, experimentat pianista de cantants, amb una trajectòria professional que l’ha portat pels cinc continents, amb els mes destacats cantants espanyols i estrangers.

Les entrades a aquest acte son gratuïtes. Caldrà, però, retirar l’entrada prèviament per tal de garantir un seient. Això es podrà fer a:

  • Web de l’Espai Ter:     www.espaiter.cat
  • Presencialment a l’Espai Ter els dilluns, els dimecres i els divendres, de les 11 a les 13h
  • Una hora abans a taquilla
19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis