Avisos

Torroella de Montgrí acull el primer acte de la gira estatal de comiat del reconegut comunicador radiofònic Luis del Olmo

Després de 70 anys a la ràdio s'acomiadarà del seu públic dalt dels escenaris amb un recital de música i poesia en què posarà veu a poemes de cada comunitat autònoma.

23.11.2023

L'Auditori Teatre Espai Ter acollirà el divendres 1 de desembre (20.30 h), l'inici de la gira estatal de reconeixement i comiat del reconegut comunicador radiofònic Luís del Olmo, que s’acomiadarà del seu públic dalt de l'escenari amb un recital de poesia i música, concebut especialment per a l'ocasió. El popular creador i presentador del mític programa de la ràdio estatal "Protagonistas", farà de recitador i estarà acompanyat de la soprano Juana Castillo i el pianista Antoni López.

Aquest acte està organitzat i promogut per la Fundació Philippe Cousteau Unió dels Oceans, la Fundació Mascort i Onda Pesquera, amb el patrocini d'Aquamarina, Maserati, Iflex i Club Nàutic Estartit, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Amb aquest espectacle, el popular comunicador, desitja agrair a tots els seus “amigos oyentes”, que es compten per milers, la fidelitat i l’ afecte que li han professat al llarg d'aquests 70 anys a la ràdio. I, segons els promotors de la iniciativa, no hi ha una manera millor de fer-ho que posar la seva portentosa veu al servei d'aquests poemes.

Per aquesta ocasió tan especial, del Olmo ha triat un poema de cada comunitat autònoma, una forma simbòlica de dir adeu a tots els públics de l’Estat.

Tot aquest gresol de lírica i música el complementen la soprano Juana Castillo, que ha passat pels millors escenaris d'Espanya, Europa i Amèrica, i l'acompanyament al piano d'Antonio López Serrano, experimentat pianista de cantants, amb una trajectòria professional que l’ha portat pels cinc continents, amb els mes destacats cantants espanyols i estrangers.

Les entrades a aquest acte son gratuïtes. Caldrà, però, retirar l’entrada prèviament per tal de garantir un seient. Això es podrà fer a:

  • Web de l’Espai Ter:     www.espaiter.cat
  • Presencialment a l’Espai Ter els dilluns, els dimecres i els divendres, de les 11 a les 13h
  • Una hora abans a taquilla
01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis