Arrenquen les obres de remodelació de l'edifici de Can Castells

L'actuació forma part del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit

27.09.2023

Aquesta setmana han iniciat les obres de rehabilitació de l'edifici municipal situat a Can Castells, a la plaça de la Vila, 6. Aquesta actuació s'inclou dins del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit, concretament en la línia 4.1 que fa referència a la millora de l'acollida dels visitants. A l'immoble s'hi ubicarà l'Oficina de Turisme, les àrees de Promoció Econòmica i Comerç, els nous estudis de Ràdio Montgrí, així com l'entitat de dinamització comercial Montgrí Comerç. L'obra té un cost d'execució de 589.000 euros i una durada aproximada de 14 mesos.

Durant les obres hi haurà moviment de petits camions per tal d’aportar el material. S’intentarà minimitzar al màxim l'afectació a la via pública, i respectar tan com es pugui la circulació del carrer Major i la Plaça de la Vila, sobretot a partir de les 10 del matí, horari d'obertura comercial.

Dúnia Oliveras, regidora responsable de la coordinació i execució del Pla de Sostenibilitat Turística, ha explicat que aquest és el projecte del pla més important per a Torroella de Montgrí: «per una banda rehabilitem un edifici municipal situat al centre de la vila que ara ja estava en molt mal estat i per altra banda hi situarem les àrees de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç dins del mateix espai, juntament amb l’associació de comerciants. Això permetrà treballar més i millor per a la promoció de municipi. A la vegada hi reubicarem Ràdio Montgrí i part de l’àrea de Comunicació, lligat també a la promoció, que ens permetrà guanyar un espai a les actuals instal·lacions.»

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit (2021-2023) és un projecte estratègic municipal impulsat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració de l’EMD de l’Estartit. S'executa en el marc del programa «Planes de Sostenibilidad Turística» promogut pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, que compta, també, amb la participació de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Ocupació. Al nostre municipi també compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

Té com a objectiu consolidar i donar un nou impuls al treball de regeneració de la destinació que s’està desplegant al municipi des de fa tres dècades.

Amb un total de 3,6 milions d’euros, permetrà executar 29 projectes i accions, agrupats en 16 actuacions de millora urbana, infraestructures, serveis i espais naturals.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis