Avisos

Torroella de Montgrí i l'Estartit disposaran d'un servei de cangur per permetre la conciliació laboral, social i familiar

El nou servei s'inicia a partir del 4 de setembre de 2023

30.08.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit s'han adherit al servei comarcal «Dona't temps», un nou projecte de cangur públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys i residents als municipis adherits.

Aquest espai s’ofereix gratuïtament i per a totes les famílies residents amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

Per accedir a “Dona’t temps” les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d’un aplicatiu en línia, amb un mínim de 24 hores d’antelació i un màxim de 2 setmanes, cada vegada que en vulguin fer ús. Per a casos d’emergència, es podrà demanar amb 30 minuts d’antelació. Les famílies podran deixar l’infant dins l’horari establert. Qualsevol família resident als 32 municipis de la xarxa pot escollir el servei de cangur per al seu infant a qualsevol municipi dels 12 punts habilitats que més li interessin i segons les necessitats d’aquell dia.

La capacitat del servei és de 20 places, diàriament es podran apuntar fins a 18 infants i 2 places estan reservades per a situacions d’emergència. El màxim d’hores que un infant pot fer ús del servei és de 10 hores al mes. A partir d’aquesta limitació, la petició quedarà en llista d’espera fins a 12 hores abans del servei.

  • Horari del servei a Torroella de Montgrí: dimecres i dijous de 17 a 20 h a la Sala de la Tina, entrada pel pati de Can Quintana. Torroella de Montgrí. 
  • Horari del servei a l'Estartit: dimarts i divendres, de les 16.45 a les 19 h, al c. Rocaura, 29. L'Estartit

Totes les activitats que es desenvolupen en el marc del projecte «Dona't temps» van adreçades a transmetre els valors del respecte, igualtat i llibertat, segueixen els objectius de desenvolupament sostenible 2030 i compten amb un equip format per professionals del lleure, l’educació i la integració social.

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis