Avisos

Torroella de Montgrí i l'Estartit disposaran d'un servei de cangur per permetre la conciliació laboral, social i familiar

El nou servei s'inicia a partir del 4 de setembre de 2023

30.08.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit s'han adherit al servei comarcal «Dona't temps», un nou projecte de cangur públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys i residents als municipis adherits.

Aquest espai s’ofereix gratuïtament i per a totes les famílies residents amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

Per accedir a “Dona’t temps” les famílies hauran de fer una reserva prèvia, a través d’un aplicatiu en línia, amb un mínim de 24 hores d’antelació i un màxim de 2 setmanes, cada vegada que en vulguin fer ús. Per a casos d’emergència, es podrà demanar amb 30 minuts d’antelació. Les famílies podran deixar l’infant dins l’horari establert. Qualsevol família resident als 32 municipis de la xarxa pot escollir el servei de cangur per al seu infant a qualsevol municipi dels 12 punts habilitats que més li interessin i segons les necessitats d’aquell dia.

La capacitat del servei és de 20 places, diàriament es podran apuntar fins a 18 infants i 2 places estan reservades per a situacions d’emergència. El màxim d’hores que un infant pot fer ús del servei és de 10 hores al mes. A partir d’aquesta limitació, la petició quedarà en llista d’espera fins a 12 hores abans del servei.

  • Horari del servei a Torroella de Montgrí: dimecres i dijous de 17 a 20 h a la Sala de la Tina, entrada pel pati de Can Quintana. Torroella de Montgrí. 
  • Horari del servei a l'Estartit: dimarts i divendres, de les 16.45 a les 19 h, al c. Rocaura, 29. L'Estartit

Totes les activitats que es desenvolupen en el marc del projecte «Dona't temps» van adreçades a transmetre els valors del respecte, igualtat i llibertat, segueixen els objectius de desenvolupament sostenible 2030 i compten amb un equip format per professionals del lleure, l’educació i la integració social.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis