La Policia Local de Torroella de Montgrí renovarà la seva flota amb vehicles híbrids amb una nova retolació

El nou cotxe de la Policia Local
El nou cotxe de la Policia Local

10.08.2023

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha iniciat el procés de substitució dels vehicles de la seva flota que a partir d'ara seran híbrids i incorporaran la nova imatge dels vehicles d'emergències d'acord amb la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police). Aquesta norma té com a objectius homogeneïtzar la retolació dels vehicles d’emergència, fer-los més visibles i garantir la seguretat d’agents i vianants, especialment a l’hora de senyalitzar qualsevol emergència. 

Per aquest motiu, el nou vehicle ha estat retolat seguint el patró de Battenberg, que combina un color clar i un de fosc, alternant quadrats reflectants i absorbents de la llum per crear un impacte visual que permeti la ràpida identificació del vehicle. Aquesta retolació ofereix alta visibilitat i es fa servir en vehicles d’emergència en diferents països europeus. 

El nou model és un Ford Kuga ST Line X 2.5 Duratec FHEV automàtic, tot terreny 4x4, amb 140 kW i 5 portes. Està dotat amb l’equipament policial de darrera tecnologia per millorar l’atenció ciutadana que es du a terme des del cos policial. També incorpora un kit per traslladar detinguts.

Actualment, la Policia Local de Torroella de Montgrí disposa de 3 vehicles, i es renovaran mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que preveu la reposició de vehicles cada quatre anys.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis