Nova legislatura, mateixos costums

25.07.2023

Un cop passades les eleccions, com a grup JuntsxCat, felicitem els guanyadors i els grups que els acompanyen en aquest govern. Nosaltres no vàrem tenir en cap moment la sensació de negociar res, estava tot dat i beneït. Tenim l’encàrrec de fer oposició i la farem. No els hi donarem els 100 dies de gràcia, no són un equip de govern nou, són un equip de 4 i 7 anys. Farem oposició constructiva, però això depèn de la generositat de l’equip de govern. La que si segur farem serà la part de control, fiscalització i si cal denuncia d’allò que s’incompleixi o es faci malament. Els programes són compatibles, si volen participació ciutadana, (varen enviar notes en plena campanya electoral) nosaltres hi serem. Si volen arranjar i fer accessible voreres i edificis poden comptar amb nosaltres, si volen tirar endavant per resoldre problemes històrics com les urbanitzacions, hi serem per ajudar, en tot lo que sigui complir i millorar ens trobaran.

De moment no ha estat un començament molt engrescador. Al primer Ple ja es va veure el tarannà autoritari amb frases com “a la campanya es fan moltes promeses i després es veurà les que es poden complir”. No és un bon presagi, com passar 1/2 dedicacions a 3/4 de dedicació amb el corresponent increment de retribucions. Esperem que els plens tornin a Can Quintana, una sala amb aforament adequat per un municipi de 12.000 habitants. Si el que volen és poca gent als plens perquè no vegin les debilitats de l’equip de govern, ja aprofitarem totes les eines per fer arribar a tothom com han anat els plenaris.
Bon estiu i bona Festa Major.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis