Avisos

Nova legislatura, mateixos costums

25.07.2023

Un cop passades les eleccions, com a grup JuntsxCat, felicitem els guanyadors i els grups que els acompanyen en aquest govern. Nosaltres no vàrem tenir en cap moment la sensació de negociar res, estava tot dat i beneït. Tenim l’encàrrec de fer oposició i la farem. No els hi donarem els 100 dies de gràcia, no són un equip de govern nou, són un equip de 4 i 7 anys. Farem oposició constructiva, però això depèn de la generositat de l’equip de govern. La que si segur farem serà la part de control, fiscalització i si cal denuncia d’allò que s’incompleixi o es faci malament. Els programes són compatibles, si volen participació ciutadana, (varen enviar notes en plena campanya electoral) nosaltres hi serem. Si volen arranjar i fer accessible voreres i edificis poden comptar amb nosaltres, si volen tirar endavant per resoldre problemes històrics com les urbanitzacions, hi serem per ajudar, en tot lo que sigui complir i millorar ens trobaran.

De moment no ha estat un començament molt engrescador. Al primer Ple ja es va veure el tarannà autoritari amb frases com “a la campanya es fan moltes promeses i després es veurà les que es poden complir”. No és un bon presagi, com passar 1/2 dedicacions a 3/4 de dedicació amb el corresponent increment de retribucions. Esperem que els plens tornin a Can Quintana, una sala amb aforament adequat per un municipi de 12.000 habitants. Si el que volen és poca gent als plens perquè no vegin les debilitats de l’equip de govern, ja aprofitarem totes les eines per fer arribar a tothom com han anat els plenaris.
Bon estiu i bona Festa Major.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis