Avisos

Reptes de futur i present per una nova legislatura

25.07.2023

Comencem una legislatura nova i ho fem amb una sensació agredolça. Per una banda, contents perquè els veïns i veïnes del nostre municipi han escollit la nostra força per governar a l’Estartit amb una majoria suficient per poder fer front als reptes que ens trobarem a l’EMD: factures sense pagar, litigis en marxa i relacions personals per teixir de nou. Molta feina per tornar l’EMD al punt on era l’any 2019. I més feina encara per avançar i recuperar els anys perduts.

La part agra ens arriba perquè UPM, el clar guanyador de les eleccions a l’Ajuntament, hagi decidit no comptar amb la nostra participació per formar govern. Essent la força més votada a l’Estartit, hauríem pogut formar junts un govern que representés millor el mapa polític del municipi, però no ha pogut ser.

Així doncs, els nostres dos regidors a l’Ajuntament faran oposició, una oposició constructiva com ja veníem fent la legislatura passada. Farem el seguiment dels projectes, participant activament de tots aquells temes que ens semblin bons pel municipi, i posarem de manifest aquells temes amb els quals no estiguem d’acord, com la pujada de dedicacions i indemnitzacions aprovada recentment pel govern.

Els propers mesos seran clau. Caldrà veure quin paper vol jugar l’Ajuntament per saldar el deute deixat pels seus socis de partit durant el darrer mandat, un tema capital que marcarà les relacions entre les dues administracions els propers 4 anys.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis