Avisos

(IM) Informa't del servei de recollida porta a porta comercial, els seus horaris i condicions

24.07.2023

El servei de recollida comercial porta a porta s'amplia els mesos d'estiu a Torroella de Montgrí i l'Estartit per assumir l'augment de la població, activitat comercial i demanda. 

Si tens un negoci al municipi pots beneficiar-te de la recollida porta a porta de paper - cartró, vidre, envasos i orgànica.  A més, si t'adhereixes a la campanya de recollida porta a porta comercial, podràs tenir descomptes al teu rebut d'escombraries industrial. 

Aquests són els dies i horaris en els que es fa el servei. 

TORROELLA DE MONTGRÍ

  • Cartró: Dilluns i dijous (Abans de les 13h
  • Vidre: Dimarts, dijous i diumenge (Abans de les 10h)
  • Orgànica: Diari (A partir de les 22h)
  • Envasos: Dilluns i dijous (A partir de les 22h) 

L'ESTARTIT

  • Cartró: Dilluns, dimecres, divendres i dissabtes (Abans de les 08h)
  • Vidre: Dimarts, dijous i divendres (Abans de les 08h)
  • Orgànica: Diari (A partir de les 22h
  • Envasos: DIlluns, dimecres i divendres (A partir de les 22h)

Cal recordar que els usuaris comercials del servei d'escombraries tenen prohibit utilitzar els contenidors de la via pública, que estan reservats als usuaris particulars. L'incompliment d'aquesta prohibició pot comportar multes d'entre 3.000 i 300.000 euros. 

Des de l'Ajuntament es posa a disposició dels usuaris comercials del servei porta-a-porta cubells gratuïts. Per demanar-los cal entrar una instància genèrica a l'Ajuntament per via telemàtica o presencial. 

En aquest enllaç hi trobareu tota la informació i calendaris

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis