Avisos

La platja de l'Estartit, epicentre de l'Handbol Platja català

12.07.2023

Els passats 8 i 9 de juliol a la Platja Gran de l’Estartit s’hi ha celebrat una jornada del V Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol. Aquesta modalitat esportiva, que es troba en ple creixement qualitatiu i quantitatiu, fomenta també l’espectacle i la diversió.

Més de 600 participants d’aquesta modalitat han gaudit de l’entorn del municipi mentre participaven en la competició. Totes les valoracions han sigut positives, ja sigui per la qualitat de la sorra, els serveis oferts per part de les entitats organitzadores o bé el paisatge idíl·lic.

Els organitzadors de l’esdeveniment han acabat molt satisfets amb els més de 120 partits disputats. De ben segur que el municipi acollirà futures edicions d’aquesta prova i es convertirà en una cita imprescindible per les persones amants d’aquest esport. 

L’alcalde Jordi Colomí i el regidor d’esports Genís Pigem, que han participat en l’entrega de premis, valoren satisfactòriament l’organització i la participació en aquest esdeveniment. Dels 57 equips participants només 5 eren de la província de Girona, aquest fet ha potenciat el turisme de proximitat a la zona, ja que molts dels equips participants han pernoctat en el municipi.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí es vol agraïr públicament la implicació i organització del Club Handbol Montgrí i l'Handbol Platja Nordest, que han aconseguit mobilitzar una seixantena de voluntaris i voluntàries que han participat activament en l'organització de l'esdeveniment.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis